Supa de conopida

Supa de conopida Mareste imaginea.

Ingrediente: 1 conopida mare, 4 cartofi, 3 linguri de ulei, 1,5 l apa, 3 linguri faina, 1 legatura de patrunjel, sare, piper

Mod de preparare: Dupa ce conopida a fost spalata, sunt indepartate cotoarele groase. Se pune la fiert impreuna cu cartofii, timp de 25 de minute.

Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Faina se pune in uleiul incins si se amesteca pana cand faina capata o culoare galbuie. Apoi se adauga treptat, cate 2-3 polonice cu supa; se rastoarna in oala mare cu supa.

Dupa ce s-au amestecat bine, mai este lasata cateva minute pe foc, apoi se adauga patrunjelul.

.

18 Februarie 2010

Vizualizari: 43700

Voteaza:

Supa de conopida 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Livia PetruPostat la 2014-01-05 03:15

    Multumesc din suflet pentru retetele de post, chiar daca nu sunt o gospodina, acste retete delicioase imi demonstreaza ca se poate tine post si mancand bine si santos. Doamne ajuta!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post