Supa de conopida

Supa de conopida Mareste imaginea.

Ingrediente: 1 conopida mare, 4 cartofi, 3 linguri de ulei, 1,5 l apa, 3 linguri faina, 1 legatura de patrunjel, sare, piper

Mod de preparare: Dupa ce conopida a fost spalata, sunt indepartate cotoarele groase. Se pune la fiert impreuna cu cartofii, timp de 25 de minute.

Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Faina se pune in uleiul incins si se amesteca pana cand faina capata o culoare galbuie. Apoi se adauga treptat, cate 2-3 polonice cu supa; se rastoarna in oala mare cu supa.

Dupa ce s-au amestecat bine, mai este lasata cateva minute pe foc, apoi se adauga patrunjelul.

.

18 Februarie 2010

Vizualizari: 43008

Voteaza:

Supa de conopida 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Livia PetruPostat la 2014-01-05 03:15

    Multumesc din suflet pentru retetele de post, chiar daca nu sunt o gospodina, acste retete delicioase imi demonstreaza ca se poate tine post si mancand bine si santos. Doamne ajuta!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    •  Supa crema de conopida Supa crema de conopida

      Supa crema de conopida - Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza...

    • Supa de morcov Supa de morcov

      Supa de morcov - Curatam morcovii, cartofii si pastarnacul si le dam prin...

    • Supa de ceapa Supa de ceapa

      Ceapa se caleste in ulei, la foc mic. Cand s-a rumenit, se adauga faina si se...