Supa italiana de legume

Supa italiana de legume Mareste imaginea.
Supa italiana de legume 24 Martie 2014


Timp preparare: 10 minute

Durata totala: 25 minute

Portii: 4


Supa italiana de legume extrem de sanatoasa. O supa din telina, morcovi, dovlecei, usturoi, sparanghel, mazare, fasole verde si busuioc.

Ingrediente:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 3 tulpini de telina
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 litru supa de legume
  • 250 g de sparanghel
  • 200 g de fasole verde
  • 100 g de mazare
  • 1 legatura busuioc.
Instructiuni:

Prajim ceapa, morcovii, telina in ulei incins pana se inmoaie. Adaugam dovleceii si usturoiul. Adaugam peste legume supa si dam in clocot, apoi fierbem acoperit 10 minute. Adaugam mazarea, sparanghelul si fasolea verde si se fierb 15 minute. Se presara busuiocul tocat si se serveste cu paine crocanta.

24 Martie 2014

Vizualizari: 23955

Voteaza:

Supa italiana de legume 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Supa italiana Supa italiana

      Supa italiana - Curatam ceapa, morcovii si telina, le taiem marunt si le calim...