Supa de linte rosie cu arpacas

Supa de linte rosie cu arpacas Mareste imaginea.
Supa de linte rosie cu arpacas 24 Martie 2014

Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 50 minute

Durata totala: 1 ore 5 minute

Portii: 4


Supa de linte rosie cu arpacas - reteta din manastire. Incercati-o si o sa va bucurati de gustul ei.

Ingrediente:
  • 2 cepe mari
  • 1 ceasca de arpacas
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • boia de ardei
  • 2 cesti de linte rosie
  • 1 ceasca de suc de rosii
  • oregano
  • untdelemn din belsug
Instructiuni:

Se taie ceapa in rondele si se soteaza in untdelemn. Se adauga apa si sucul de rosii. Se pune lintea si se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se adauga arpacasul, lasandu-se sa fiarba inca 20 de minute. Cu putin inainte de a fi gata supa noastra, asezonam cu patrunjelul tocat marunt si boiaua de ardei. Stingem focul si presaram oregano. Reteta preluata din "Carte de bucate manastiresti", Editura Sophia.

Pe aceeaşi temă

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 12923

Voteaza:

Supa de linte rosie cu arpacas 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Cristina ConstantinPostat la 2013-10-07 14:51

    Am gatit aceasta reteta si mi-a iesit foarte bine! Da, are un gust foarte puternic si aromat. Lintea si arcapasul dau savoarea. Trebuie sa o incercati si voi!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post