Supa de praz

Supa de praz Mareste imaginea.
Supa de praz 24 Martie 2014


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 20 minute

Durata totala: 35 minute

Portii: 4


Supa de praz este hranitoare si potrivita pentru perioada postului. Gustoasa, sanatoasa, supa de praz este usor de facut si lipsita de probleme in ceea ce priveste numarul de calorii.

Ingrediente:
  • 3 bucati praz mari
  • 1 ceapa uscata
  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 1 litru de supa de legume
  • 150 ml de vin alb sec
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
Instructiuni:

Prazul si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc in uleiul de masline. In momentul in care ceapa si prazul au devenit moi, se stinge cu vin. Se curata si se taie in cuburi radacina de patrunjel si cartoful. Adaugam supa fierbinte, patrunjelul si cartoful. Se fierb 15 minute si apoi se strecoara legumele. Supa se pastreaza intr-un vas. Legumele se pun in blender (cu putin lichid) si se paseaza, apoi se introduc in vasul in care a ramas supa. Adaugam sare si piper dupa gust. Se serveste cu crutoane.

24 Martie 2014

Vizualizari: 14802

Voteaza:

5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post