Supa de rosii cu fenicul

Supa de rosii cu fenicul Mareste imaginea.

Ingrediente: 1 fenicul, 500 g fasole verde, 1 kg de rosii, 1 praz, 1 ardei gras, 1 telina, 2 morcovi, pasta de tomate, 2 capatani de usturoi, seminte de chimen, 3 linguri ulei masline, pieper, sare, 1 frunza dafin sau busuioc.

Mod de preparare: Fasolea verde se spala, se taie in bucati mici si se fierbe in sare cu apa. Prazul, feniculul, usturoiul, ardeiul gras, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga telina si morcovii date pe razatoare.

Legumele calite sunt puse intr-o oala pentru fiert.

Se adauga rosile, frunza de dafin sau busuiocul si pasta de tomate. Se fierb timp de 15 minute, apoi se paseaza legumele. Se pune din nou pe foc, se adauga semintele de chimen si fasolea verde. Sunt lasate la fiert vreme de cinci minute. Pofta buna.
 

.

23 Martie 2011

Vizualizari: 5038

Voteaza:

Supa de rosii cu fenicul 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    •  Supa crema de conopida Supa crema de conopida

      Supa crema de conopida - Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza...

    • Supa de morcov Supa de morcov

      Supa de morcov - Curatam morcovii, cartofii si pastarnacul si le dam prin...

    • Supa de ceapa Supa de ceapa

      Ceapa se caleste in ulei, la foc mic. Cand s-a rumenit, se adauga faina si se...