Supa de varza

Supa de varza Mareste imaginea.
Supa de varza 13 Noiembrie 2014


Timp preparare: 10 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 40 minute

Portii: 4


Supa de varza - O reteta simpla si gustoasa pentru perioada postului.

Ingrediente:
  • 2 kg de varză
  • 2 morcovi
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1 rădăcină mare de ţelină
  • 2 linguri de pastă de susan
  • sare
  • boia de ardei
Instructiuni:

Varza se taie mărunt, ca pentru salată. Se dă rădăcina de ţelină prin răzătoare (pe partea cu orificiile mai mari). Se pun să fiarbă aproximativ 20 de minute în apă cu sare. în continuare, se adau¬gă morcovii daţi prin răzătoare şi se lasă la fiert încă 5 minute. Se amestecă pasta de susan (tahini) împreună cu sucul de lămâ¬ie, picurând puţin lichid din supă şi continuând să se amestece, după care se toarnă în cratiţă şi se lasă să dea încă 2-3 clocote. Supa de varză se serveşte cu puţină boia de ardei. Reteta preluata din Carte de bucate manastiresti, Editura Sophia

13 Noiembrie 2014

Vizualizari: 28855

Voteaza:

Supa de varza 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post