Tocana de soia

Ingrediente: 1 punga de soia, 3 rosii, 3 cepe, doi ardei grasi, piper, 100 ml ulei, 150 ml vin, 1 legatura patrunjel, sare, piper, 3 catei de usturoi.

Mod de preparare: Cuburile de soia se pun la fiert in apa clocotita cu sare si piper. Dupa ce au fiert, se scot din apa si sunt lasate la scurs. In timp ce acestea se scurg, se toaca marut cepele, usturoiul si ardeii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga cepele, usturoiul, ardeii, sare si piper dupa gust. Peste acestea se pun rosile decojite si date pe razatoare. Cand sosul a inceput sa scada, se adauga cuburile de soia si se toarna jumatate din cantitatea de vin. Se lasa la fiert timp de cateva minute, apoi se adauga restul de vin. Cand mancarea este gata, se ia de pe foc si se presara patrunjelul tocat. Se serveste fierbinte cu mamaliguta si muraturi.

03 Decembrie 2010

Vizualizari: 8363

Voteaza:

Tocana de soia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Aboneaza-te la newsletter Retete de post