Vinete marinate in ulei

Vinete marinate in ulei Mareste imaginea.

Se aleg vinete mai mici, sanatoase si bine coapte. Se spala, se curata de coaja si se taie felii longitudinale, mai subtiri.Se presara cu sare si se lasa pret de 30 minute dupa care sa spala din nou si se fierb in apa cu otet (3 parti apa+1 parte otet) cca 5 minute, dupa care se scot si se lasa sa se scurga bine toata apa. Apoi se aseaza in borcan, printre felii se adauga usturoi zdrobit cu sare si, la sfarsit, uleiul. Se poate adauga si ardei iute pentru cei care prefera un gust mai picant.

Se pot consuma dupa 2 saptamani sau se pot pastra pentru iarna.

Pofta buna!


 

.

Despre autor

camelia  carmen camelia carmen

Colaborator
9 articole postate
Publica din 07 Martie 2011

03 Octombrie 2011

Vizualizari: 10854

Voteaza:

Vinete marinate in ulei 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • claudia trofinPostat la 2013-06-21 16:48

    Reteta pare buna si usoara, dar indoiala mea e daca se servesc ca atare sau trebuie o alta preparare. Multumesc.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post