Ayurveda si sanatatea inimii

Ayurveda si sanatatea inimii Mareste imaginea.

Bolile inimii au o mare raspandire in lume, evolueaza in majoritatea cazurilor in mod cronic si sunt relativ dificil de tratat.

Produsul Lyon Heart contribuie la mentinerea functionalitatii normale a inimii prin cresterea puterii de contractie si a randamentului muschiului cardiac, prin normalizarea ritmului batailor inimii si reducerea spasmelor coronariene.

Are efect diuretic si calmant, contribuind astfel la scaderea valorilor mari ale tensiunii arteriale. Efectul regenerant general, de adaptare la stres si antiinflamator, hipocolesterolemiant si carminativ contribuie, de asemenea, la eficienta produsului.

Extractul de Terminalia arjuna este o sursa de taninuri astringente, are proprietati tonice, este stimulent cardiac, are rol antioxidant puternic fata de radicalii liberi oxigenati produsi in organism ca urmare a arderilor incomplete datorate stresului. Se recomanda in hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac, angina pectorala (stabila si instabila) si in terapia infarctului miocardic. Pulberea de scoarta are proprietati diuretice, stimuleaza producerea prostaglandinelor, moderand factorii de risc in bolile coronariene.

Extractul de Tribulus terestris (fructele) este considerat diuretic, tonic si ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

Extractul de Rosa centifolia, contine ulei eteric, zaharuri, acid malic, acid citric, pectine, taninuri, vitaminele A, B2, C, K, PP, minerale Ca, K, Fe, Mg, cu rol calmant pentru inima si normalizator al circulatiei mari si mici.

Extractul de Crataegus oxycantha (paducel), una din cele mai vechi plante medicinale cunoscute si folosite, are, pe baza studiilor stiintifice farmacodinamice, farmacologice, urmatoarele proprietati: actiune inotropa pozitiva si batmotropa pozitiva; creste aportul de sange la nivelul vaselor coronare si miocardice. In prezent se recomanda in stari de decompensare cardiaca congestiva, in special in faza initiala a insuficientei cardiace, insuficientei coronariene usoare a miocardului care inca nu necesita digitalice si in tulburari de ritm cardiac.

Cercetarile clinice recente au demonstrat eficienta preparatelor pe baza de paducel in ameliorarea functiei cardiovasculare, fara efecte colaterale, care a fost insotita de o scadere a simptomatologiei clinice (edeme periferice ale membrelor inferioare, dificultati respiratorii). Eficienta terapeutica a produsului se refera la actiunea vasodilatatoare periferica.

Sub actiunea stresului, s-a observat o prelungire refractara asupra miocardului, iar prin administrarea produsului se reduce acest efect. Lyon Heart protejeaza miocardul confruntat cu ischemia.

Prezenta substantelor active procianide oligomerice din fitocomplexul plantei contribuie la actiunea protectoare a miocardului.

Actiunea hipotensiva: produsul pe baza si de paducel are actiune moderata antihipertensiva. Actiunea biologica e determinata de dilatarea vaselor. In timpul administrarii produsului nu este alterata starea normala a reflexelor reglatoare a presiunii sangvine.

Actiunea anxiolitica: preparatele pe baza de paducel sunt utilizate si ca sedativ bland asupra SNC, eliminand componentele emotive in special la hipertensivi si la persoanele cu excitabilitate crescuta.

Actiunea hipolipemica si antislerotica: extractele alcoolice din paducel previn cresterea lipemiei si colesterolemiei.

Nu in ultimul rand amintim extractul de Withania somnifera (Ashwagandha), demna de mentionat pentru proprietatile sale: adaptogena, marirea randamentului fizic si mental, antiamnezica, imunostimulanta, antiagreganta a elementelor figurate ale sangelui, hipoglicemianta, normalizatoare a schimburilor electrolitice, calmanta, relaxanta.

Datorita tuturor proprietatilor mentionate mai sus, se recomanda Lyon Heart in:
- tulburari circulatorii coronariene si sistemice;
- tulburari de ritm cardiac;
- insuficienta cardiaca de debut;
- hipertensiune arteriala;
- hipercolesterolemie;
- exces ponderal;
- fibroza miocardica;
- scleroza coronariana;
- endocardite;
- extrasistole.

Mod de administrare: Modul de utilizare si doza recomandata pentru consumul zilnic: Numai pentru adulti. Cate1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1 ora dupa mesele principale, timp de trei luni.

Atentionari: Poate interfera cu medicatia alopata recomandata in bolile cardiovasculare, la administrare concomitenta. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine substante cu potential alergenic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

.

08 Octombrie 2014

Vizualizari: 2248

Voteaza:

Ayurveda si sanatatea inimii 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Ayurveda Lyon Heart

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE