Ayurveda si sanatatea sistemului digestiv

Ayurveda si sanatatea sistemului digestiv Mareste imaginea.

Ayurveda – Știința vieții- reprezintă sistemul de cunoștințe medicale indiene care provine din textele sacre ale Vedelor (c. 3900 i.Hr.- c. 1500 i.Hr.) și ale cărei principii sunt valorificate în ceea ce astăzi numim terapii alternative.

Tratamentele ayurvedice sunt eficiente pentru bolile gastrice, deoarece acestea sunt centrate pe crearea echilibrului între nutriţie, linişte mentală şi spirituală înorganismul nostru.În medicina ayurvedică, ierburile, mineralele, masajul, şi alte produse şi tehnici sunt utilizate cu scopul de a curăţa organismul şi de a restabili echilibrul. Aceasta ajută la tratarea bolilor şi de a îmbunătăți starea de bine a organismului uman.

Digestia sănătoasă asigură asimilarea nutrienților din hrană într-un mod sănătos în celule. Când digestia este deficitară, ţesuturile organismului, cum ar fi muşchii, sistemul circulator sanguin şi sistemul nervos devin predispuse la a se îmbolnăvi.

Cauza bolilor digestive se regasesc în funcțiile organismului. Atât funcţionarea necorespunzătoare a enzimelor digestive, precum şi tulburările hepatice pot afecta metabolismul corect al alimentelor ceea ce reprezintă cauza majoră în apariția complicațiilor gastrice.

Infestarea florei bacteriene din sistemul digestiv pot duce la complicaţii severe.

Simptomele digestiei deficitare includ: gaze excesive, constipaţie, diaree, eructaţii, senzaţie de arsură, vărsături, indigestie, balonare şi dureri. În diverse forme, ele sunt cunoscute cu diferite denumiri cum ar fi sindromul de intestin iritabil, ulcer, colită, pancreatită, etc.

Conform Ayurveda, digestia este piatra de temelie a sănătăţii. Consumarea alimentelor corespunzătoare va face o mare diferenta în starea voastra de bine. Există două aspecte cu privire la alimente şi nutriţie în Ayurveda.

Una este hrana fizică pe care o mâncăm, digestia, şi asimilarea. În acest proces, organele sistemului digestiv au un rol mare. Al doilea aspect al acesteia este ceea ce se consuma prin minte-corp.

Extractele obținute din plante presate la rece, bine cunoscute pentru acțiunile lor benefice asupra organismului uman, sunt încorporate în remedii și suplimente alimentare naturale marcaAyurmed.

Pe baza principiilor ayurvedice, există GASCURE tablete si siropmarca AYURMED (produs de către STAR INTERNAȚIONAL MED IMPEX SRL), pentru a menţine sistemul digestiv într-o stare de sănătate optimă.

GASCURE Tablete si Sirop



 

Reglează în mod natural funcțiile gastro-intestinale

Gascure este un produs natural din plante medicinale indiene, care susținfuncționarea fiziologicăa sistemului gastro-intestinalasigurând o digestie și un tranzit intestinal normal permițândastfel restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor,eliminarea din intestine a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară. Mentinerea unui tranzit intestinal normal, sustine procesul natural de detoxifiere prin eliminarea la nivelul colonului a produselor de digestie si a toxinelor. Complexul de fitonutrienți din plantele aflate în compoziția Gascure asigura o digestie normală prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și echilibrul florei intestinale. Digestia gastrică este susținută de aportul de papaină, enzima implicată în digestia proteinelorla nivelul stomacului. Menţinerea funcționării normalea sistemului digestiv susține apetitul și absorbţia substanțelor nutritive din tubul digestiv contribuind astfel la menținerea funcţiilor fiziologice ale ficatului și la sănătatea și vitalitatea întregului organism.

Gascure, prin susținerea funcțiilor gastrice, intestinale ,hepatobiliare și a tranzitului intestinal, ajută la eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare, alimente greu digerabile sau o dietă dezechilibrată.

Plumbago zeylanica - ajută la îmbunătăţirea digestiei și la păstrarea apetitului normal; contribuie la susținerea procesului de detoxifiere a ficatului.

Zingiber officinalis - stimulent al secretiilor de enzime digestive la nivelul stomacului și intestinului, normalizează secreția și fluxul biliar care ajută la digestia alimentelor greu digerabile,alimente bogate în proteine şi grăsimi, eliminând senzația de greață. Normalizează tranzitul intestinal și ajută la atenuarea senzaţiei de balonare prin eliminarea gazelor .

Terminalia chebula, Emblica officinalis – susțin metabolismul lipidic,procesele de detoxifiere la nivelul ficatului și menține funcționarea normală a tranzitului intestinal. Fitonutrienții asigură normalizarea acidității și integritatea mucoasei gastrice.

Piper longum,Piper nigrum -contribuie la absorbția substanțelornutritive la nivelul tubului digestiv și favorizează creșterea tranzitului intestinal. Tonic general, ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și la adaptarea acestuia la condițiile stresanteale unui stil de viață agitat.

Trachyspermum ammi - susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv, reglând apetitul alimentar. Fitonutrienții din plante mențin echilibrul natural al florei intestinale care are un rol important în procesul de digestie, ajutând la funcționarea normală a procesului de digestie, a tranzitului intestinal și la eliminarea gazelor cu diminuarea disconfortului asociat.

Carica papaya-conține papaina, o pepsină vegetală care susține digestia normală a proteinelor.

Hordeus vulgare- facilitează digestia, tranzitul intestinal și păstrează echilibrul microflorei intestinale.

Andrographis paniculata - ajută la digestia grăsimilor prin creșterea fluxului biliar, susține funcția de detoxifiere a ficatului șicapacitatea naturală de autoapărare a organismului.

Cyperus rotundus - normalizează digestia prin stabilizarea peristaltismului intestinal, diminuează senzația de greată șigreutate în stomac, susține eliminarea gazelelor după mesele copioase.

GASCURE contribuie la:
- normalizarea acidității și integritătii mucoasei gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive și echilibrul florei intestinale;
- funcționarea fiziologică a sistemului gastro-intestinal și a procesului natural de detoxifiere prin menținerea unei digestii și a unui tranzit intestinal normal permițând, astfel, restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară;
- eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare sau alimente greu digerabile prin sustinerea funcțiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare și tranzitului intestinal;
- absobția corespunzătoare a substantelor nutritive și funcționarea normală a sistemului digestiv care asigură menținerea vitalității și sănătății întregului organism.

03 Aprilie 2015

Vizualizari: 2556

Voteaza:

Ayurveda si sanatatea sistemului digestiv 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE