Care este secretul vitalitatii, energiei si sanatatii?

Care este secretul vitalitatii, energiei si sanatatii? Mareste imaginea.

Puteți avea si trăi un stil de viață sănătos, energic la care ați visat întotdeauna . Fie că doriți să țineti pasul cu copiii , nepoții , sau doar sa va bucurati de mai multe zile fără dureri, sa preveniti sau sa ajutati in combaterea unor boli degenerative cauzate de aciditate celulara (inclusiv cancer, boli de inima, boli de ficat, boli de rinichi, boli de oase si articulare,boli infectioase si multe altele, acum este posibil!

Corpurile noastre sunt 75 % apă. Implicit,calitatea apei potabile devine cheia esentiala pentru sănătatea, energia și vitalitatea noastra. Avem deci nevoie de o apa potabila minerala „pura”, alcalina, ionizata vie si sanatoasa pentru a ne pastra mereu in forma!

Cum putem obtine o astfel de apa alcalina ionizata si purificata?

Depinde, ca de obicei, ce alegeri facem!

Pe piata din Romania exista o serie de aparate scumpe, care se conecteaza la priza si trateaza apa prin electroliza, astfel incat, in final creeaza o apa alcalina artificial, insa, daca ne gandim ca pretul unui astfel de aparat incepe de la 1500 de euro si ajunge pana la 3-4000 de euro,raspunsul vine de la sine…

Este bine sa stiti ca mai exista o alta varianta nou aparuta pe piata din Romania, eficienta, aproape gratuita, comparativ cu variantele de mai sus, dar, mai ales, cea mai sigura optiune prin care puteti obtine apa APA ALCALINA, IONIZATA, PURIFICATA NATURAL, oriunde va aflati!

PURIFICATORUL PORTABIL ENERGO transforma apa normala intr-una purificata, alcalina, ionizata, vie si sanatoasa pentru a ne pastra mereu in forma si functioneaza FARA CURENT ELECTRIC!

PURIFICATORUL PORTABIL ENERGO creeaza apa alcalina ionizata ce este foarte pozitiv perceputa de organsim si fiintele vii. Apa alcalina ionizata este de mii de ori mai sanatoasa pentru corpul nostru decat orice alta apa.

Apa purificata cu purificatorul ENERGO are multiple proprietati si beneficii pentru sanatate, unice ( pe care nici un alt tip de apa nu le poseda), printre care:

apa FARA contaminanti;

apa alcalina, cu un ph perfect pentru organismul nostru ( de trei ori mai benefica decât orice alt tip de apa);

apa bogata in oxigen activ (toate celelalte ape sunt lipsite de acest beneficiu);

apa cu milioane de ioni negativi, ce ne ofera un puternic antioxidant, numit –ORP (nici o alta apa NU are acest avantaj incredibil);

apa a cerei memorie electromagnetica (EMF) a fost resetata la zero;

APA VIE (numai apa ionizată alcalina are această calitate), apa cu proprietati super conductive, apa care are o tensiune joasă de suprafață, apa cu polaritate pozitivă .NICI UN ALT TIP DE APA NU ARE TOATE ACESTE PROPRIETATI SI BENEFICII SIMULTAN.

Pentru orice alte informatii cat si discount-uri intrati pe www.apanano.ro sau sunati la 0733 834 795

17 Mai 2016

Vizualizari: 3244

Voteaza:

Care este secretul vitalitatii, energiei si sanatatii? 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE