Deficitul neuronal

Deficitul neuronal Mareste imaginea.

Neuronii reprezinta celule specifice pentru sistemul nervos. Acestia pot receptiona, transmite si stoca informatii. Din pacate insa neuronii nu au si capacitatea de a se divide. Din totalul de aproximativ 14 miliarde de neuroni cu care ne nastem se pierd in mod natural de la 10.000 pana la 100.

000 de neuroni zilnic. Functiile neuronilor pierduti vor fi preluate de alti neuroni. Din pacate exista o serie de factori care pot grabi pierderea ireversibila a acestora: varsta, stres, alcool, fumat, diabet, hipertensiune, dezechilibru alimentar. Consumul de fructe si legume rosii, verdeturi, lecitina, fructe si pesti cu continut ridicat de omega 3 (nuci, alune, in, ulei de grau sau porumb) au rol neuroprotectiv intarziind degradarea neuronilor. De asemenea, exista si medicamente care prin actiunea lor directa sau indirecta (imbunatatirea circulatiei si o mai buna oxigenare pot intarzia sau opri distugerea neuronilor.

In functie de ariile afectate, deficitul neuronal poate da nastere la o serie de afectiuni: diferitele forme de demente si boala Alzheimer, diferite deficiente motorii si boala Parkinson, tulburari de mers, tulburari de echilibru, acufene (zgomote in urechi, tiuituri), vertij (ameteli), tulburari de vedere, amorteli la nivelul membrelor, parestezii, extremitati reci, tulburari de memorie anterograda (nu retin evenimente recente, dar cunosc in detaliu amanunte din copilarie).

Compania CosmoPharm® este prima companie din Romania care incepand din 1994 importa suplimente nutritive din Statele Unite la preturi avantajoase fiind unic distribuitor al Tishcon Corp. USA. Neurotonic® este un primul produs inovator care a trecut cu succes testul timpului. De peste 20 de ani Brain Tonic (denumirea veche a produsului) a ajutat mii de pacienti sa lupte impotriva imbatranirii cerebrale si sa intarzie degradarea neuronala. Prin compozitia sa unica de neuronutrienti, Neurotonic® imbunatateste circulatia cerebrala si periferica, oxigeneaza creierul, reduce stresul, anxietatea si oboseala, mareste eficienta mentala, puterea de concentrare si atentie si corecteaza deficientele de auz, vedere echilibru si mers. Combate durerile de cap insuportabile si insomniile. Este ideal in eforturile intelectuale intense la elevi si studenti si pentru imbunatatirea memoriei la seniori pentru ca acestia sa nu mai uite unde si-au pus cheile, ziarul, medicamentele sau lista de cumparaturi. Are efecte benefice in insuficienta circulatorie si parestezii ale membrelor reci.

Neurotonic® este proprietate exclusiva a CosmoPharm® Romania.

Auror: farm.
Mihai Spataru-Negura


.

22 Iunie 2015

Vizualizari: 2887

Voteaza:

Deficitul neuronal 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE