Memorie si concentrare cu remedii naturale

Memorie si concentrare cu remedii naturale Mareste imaginea.

Articol sponsporizat

Memorie si concentrare cu remedii naturale (Ginkgo Max Extract)

Memoria este asemenea unui depozit de informatii pe care il accesam neintrerupt, insa pe masura ce inaintam in varsta capacitatea noastra de concentrare si de stocare a datelor scade iar functiile cerebrale devin mai putin eficiente atunci cand ne confruntam cu situatii de stres, epuizare fizica sau psihica. In timp, schimbarile ce se petrec la nivel cerebral pot favoriza aparitia maladiilor neurodegenerative.

Din fericire, chiar si la varste inaintate, o buna memorie si concentrare pot fi mentinute cu ajutorul unui aport optim de nutrienti care previn degradarea creierului hranind celulele nervoase.

Ginkgo Biloba, „arborele vietii”

Cunoscut si folosit de secole in medicina traditionala chineza, indoneziana si japoneza, arborele de Ginkgo numit si „arborele vietii” (este unul din cei mai longevivi arbori, unele exemplare au 3500 de ani) a fost adus in Europa in 1730.

Suplimentele alimentare bazate pe extract din frunze de Ginkgo Biloba au devenit cel mai cunoscut remediu pentru tulburari de memorie, fiind utilizate inclusiv in tratamentul bolii Alzheimer, al bolii Lyme, in tratarea depresiilor si pentru sustinerea organismului in curele chimioterapice.

Frunzele de Ginkgo biloba sunt un adevarat rezervor de substante active, in special flavonoizi, acizi organici si substante fenolice.

Bineinteles, eficienta terapeutica a plantei este direct proportionala cu concentratia de principii active, din acest motiv au aparut extracte standardizate – substantele active sunt dozate si introduse in comprimate.

Ginkgo Max Extract de la Cosmo Pharm

Ginkgo Max Extract este un supliment alimentar cu o concentratie mare de extract de Ginkgo biloba (extract de Ginkgo biloba – 120 mg cu Ginkgoflavoglicozide – 28.80 mg, Terpenoide totale – 7.20 mg.) ce actioneaza prin accelerarea circulatiei sangelui la nivelul creierului si printr-o mai buna oxigenare a celulelor nervoase.

Cine are nevoie de Ginkgo Max Extract?

Suplimentul Ginkgo Max Extract este recomandat in stari de oboseala sau tulburari temporare de memorie, pentru optimizarea functiilor cerebrale in situatii de efort intelectual.

In cazul persoanelor in varsta se recomanda administrarea Ginkgo Max pentru intarzierea procesului de imbatranire si ameliorarea simptomelor legate de varsta, ameliorarea durerilor de cap, a tulburarilor de auz sau de vedere sau combaterea starilor de ameteala (vertigo). De asemenea, Ginkgo Max Extract reduce tulburarile de echilibru sau de circulatie – maini sau picioare reci, schimbarile bruste de dispozitie, sau sindromul Raynaud – o tulburare caracterizata printr-o sensibilitate exagerata a vaselor de sange mici care iriga extremitatile (maini, picioare, nas, urechi) la variatiile de temperatura, in special la frig.

Ginkgo Max Extract are capacitatea de a creste cantitatea de colina (substanta ce regenereaza celulele cerebrale degradate, consolidand memoria) la nivelul creierului.

Lipsa colinei duce la moartea neuronilor si in cele din urma la instalarea maladiei Alzheimer. De asemenea, Ginkgo Max Extract are insemnate proprietati antioxidante si este eficient si in tratamentul impotentei.

Se recomanda administrarea unei capsule de Ginkgo Max Extract de la Cosmo Pharm, in fiecare zi la micul dejun sau pranz.

CosmoPharm te astepta cu sanatate din natura®!

27 Iulie 2017

Vizualizari: 1271

Voteaza:

Memorie si concentrare cu remedii naturale 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE