Obiceiuri alimentare care ingrasa

Obiceiuri alimentare care ingrasa Mareste imaginea.

Mananci noaptea pe fond emotional? Iei mese in timpul vizionarii TV? Acestea sunt unele dintre obiceiurile alimentare care ingrasa. Iata ce poti face.

Gustarile din timpul vizionarii TV ingrasa. Studiile arata ca mesele luate in fata televizorului te vor face sa manaci mai mult. Incearca sa mananci inainte de a te uita la televizor pentru a evita aceasta capcana.

Gustarile dintre mese te pot face sa cresti in greutate. "O prajitura acum, o prajitura mai tarziu",  pot acumula peste 500 de calorii in timpul zilei.

Consumul bauturilor alcoolice poate ingrasa de asemenea. O bere la cutie are aproximativ 150 de calorii. Bautul iti stimuleaza apetitul si oamenii tind sa consume mancaruri mai grase in cantitati mai mari.

Datorita faptului ca un aliment este mai putin gras, nu inseamna ca si are mai putine calorii. Afla numarul caloriilor atunci cand cumperi mancaruri cu un continut redus de grasimi deoarece acestea pot contine mai multa sare si zahar care sa le potenteze gustul.

Imbuibarea dupa ce te-ai infometat intreaga zi este un obicei nesanatos. Vei deveni lacom si vei consuma mai multe calorii decat iti sunt necesare. Mai mult, te poti simti vinovat pentru acest fapt, ceea ce te poate face sa mananci si mai mult. Incearca sa mananci cereale dimineata si o portie mai mare de salata la masa de pranz, iar ulterior, in timpul zilei, consuma fructe.

Daca elimini prea multi carbohidrati din dieta iti poate cauza o senzatie de moleseala accentuata. Ai nevoie de carbohidrati pentru a avea energie si de fibre precum graul intreg pentru o buna functionare a organismului.

Persoanele care tin dieta gresesc atunci cand adauga shake-uri cu proteine meselor zilnice regulate.

Redu din hrana alocata pranzului si opteaza pentru un shake care contine mai putin zahar.

Traducere Radu Alexandru

Pe aceeaşi temă

21 Octombrie 2013

Vizualizari: 1721

Voteaza:

Obiceiuri alimentare care ingrasa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE