Specialistii constata in ultima vreme o scadere a varstei celor cu suferinta venoasa sau cardiovasculara. Se estimeaza ca bolile venoase afecteaza intre 30-50% din...
In cele două capitole anterioare, am examinat destul de pe larg funcţia apostolică a medicului care îl împinge să-şi convertească pacienţii la propriile sale...
Sucurile verzi au devenit extrem de populare în lumea celor interesaţi de sănătatea lor! Ele sunt extrem de uşor de preparat, fiind alcătuite din fructe organice...
HIPERTENSIUNEA ARTERIALĂ - Este boala caracterizată prin creşterea tensiunii arteriale peste limitele normale medii. Anghinare - infuzie din două linguriţe plant...
Este o tulburare de somn caracterizată fie prin imposibilitatea de a dormi, fie printr-o trezire după o scurtă şi insuficientă perioadă de somn (una-trei ore de la...
Fibrele – carbohidrati proveniti exclusiv din alimente de origine vegetala – se gasesc in: cerealele integrale, legume, nuci, seminte, boabe (fasole,mazare), etc...
Verdeţurile şi legumele sunt tot aşa de importante ca şi cerealele şi proteicele. Ridiche rasă (cât crezi că poţi mânca) şi câteva linguri de pesmet de p...
Sosurile sunt un preparat alimentar de mare folos, pentru agreabilitate şi apetit. Ca şi laptele şi supele-ciorbele, sosurile se fac din toate şi pentru toate re...
Putini oameni stiu ca multe probleme de sanatate, precum afectiunile tiroidiene, oboseala cronica, durerile articulare, afectiunile cutanate, racelile frecvente...
Acest produs exceptional contribuie la sporirea procesului de colagen, esential pentru cresterea rezistentei cartilajelor si reducerea disconfortului articular. Previne...
GASTRITA este intlamaţia mucoasei stomacului, evoluând acut sau cronic. Anason - infuzie dintr-o linguriţă de fructe la 100 ml apă clocotită. Se lasă vasul...
Guta este boala provocată de tulburarea metabolismului nu- cleoproteinelor, caracterizată prin creşterea acidului uric în sânge şi prin depunerea sărurilor (ura...
Conservarea fructelor se realizează prin trei metode: uscare, sterilizare sau concentrare. Prin uscare se obţin produse cu un procent scăzut de apă, care se pot p...
Dieta fără gluten este la mare modă în zilele noastre. Există cărţi şi site-uri de Internet, restaurante care oferă meniuri fără gluten şi sute de produse de...
Lupta dintre nutriţie şi genetică se aseamănă foarte mult cu disputa veche dintre hrană şi caracteristici. Natura noastră iniţială de la naştere - genele -...
Curcuminul este ingredientul activ din turmeric (3.14%). Turmericul (Curcuma longa), din care se extrage curcuminul, este un ingredient de baza al bucatariei asiatice si...
Felul în care operează medicina modernă poate fi comparat cu încercarea de a afla ce nu este în regulă cu maşina noastră prin ascultarea zgomotelor pe care le...
Dintre cele aproximativ 3000 de specii de Astragalus cunoscute, doar doua sunt ulilizate in scopuri fitoterapeutice - Astragalus membranaceus/Astragalus propinquus si...
Dospirea este autobucătarul alimentelor. Preparatele Medicinii noastre au la bază DOSPIREA, care înlocuieşte fierberea, care, şi mai mult, face predigerarea (atât...
Cancerul este o boală extrem de întâlnită în zilele noastre, întrucât în fiecare an, la nivel mondial, sunt diagnosticate nu mai puțin de 12 milioane de...
Un produs revoluționar pe piață, în acest moment, este, fără îndoială, HepaStopForte, ce și-a dovedit de-a lungul timpului eficiența în tratarea unor boli...
Aproximativ 39,6 % din pouplatia Globului ar putea fi diagnosticata cu boli necrutatoare, la un anumit moment dat al vietii, spun statisticile publicate de Institutul...
"In biserică noi învăţăm rugându-ne şi ne rugăm învăţând". părintele Teofil Părăian
Aboneaza-te si afla in fiecare saptamana noutatile de pe CrestinOrtodox.ro