Secretul lasat de Dumnezeu in Om: Irisul

Secretul lasat de Dumnezeu in Om: Irisul Mareste imaginea.

Dintotdeauna omul a cautat raspunsuri legate de existenta, de sanatate, de boli, de viata. Din cele mai vechi timpuri stramosii nostri au incercat sa gaseasca leacuri pentru boli si cauzele aparitiei acestora. Dumnezeu ne-a lasat o fereastra catre organismul nostru si aceasta a fost pusa acolo unde ochiul omului nu s-a gandit sa caute. Cu aceleasi instrumente cu care vedem lumea, ne putem vedea si pe noi. Acesta este secretul care salasuieste in om de cand e lumea si pamantul : Ochiul.

Dumnezeu ne-a lasat harta corpului nostru in iris.

Ochii azurii, albastru, caprui, verzi si negri - cat de mult inseamna ei in viata noastra.

Forta tainica ce exista in om poate sa se reflecte in ochi, exprimand o gama variata de sentimente precum iubirea, antipatia, bucuria, neplacerea, amaraciunea, vinovatia. Ochii pot fermeca sau indeparta, dar pot si reflecta procese foarte complexe ce se petrec in corpul omenesc. Nu este usor de inteles ce a construit Domnul Dumnezeu intr-o singura zi. Recunoasterea bolilor pe iris are o istorie foarte indepartata avand radacini adanci ce se pierd in timpuri indepartate. Cu mai bine de trei miii de ani in urma, in India si China se studiau foarte detaliat legaturile dintre organele interne si ochi.

Iridologia este o ramura a stiintei medicale bazata pe studierea irisului, acesta fiind un izvor de informatie receptiva despre organele interne si diferite parti ale corpului omenesc, despre bolile curente si cele mostenite.

Irisulul este organul extern ce ne poate da cele mai multe informatii despre organism. Atunci cand organele se imbolnavesc, ele provoaca pe iris schimbari de structura si de culoare prin trunchiul vegetativ simpatic.

Diagnosticul pe iris are un caracter operativ, este foarte simplu, neinvaziv, descopera multe schimbari patologice cand afectiunea inca nu se manifesta clinic, ne da posibilitatea sa observam toate zonele receptive ale tuturor organelor interne.

Asadar iridologia este o ramura a stiintei medicale foarte indepartata in timp ce constituie un salt calitativ in ce priveste realizarea principiilor de tratare a organismului in ansamblul lui si ne poate oferii raspunsuri concrete despre ereditatea patologica, gradul de vitalitate, starea sanatatii generale, patologia fiecarui organ, nivelul de imunitate, predispozitia ereditara la boli si alergii, gradul de schimbare a metabolismului de lipide si minerale ce poate sa conduca la colesterol ridicat, afectiuni tiroidiene si anemii.

Bunul Dumnezeu ne-a lasat cea mai insemnata fereastra de a vedea la fiecare atat suferinta fizica cat si cea sufleteasca dar si bucuria, iubirea sau multumirea - ochii.
Iridologia impreuna cu fitoterapia sunt un mijloc minunat pentru a trai o viata lunga si sanatoasa.

Va asteptam la cabinetul nostru, ca impreuna sa putem preveni imbolnavirea. Inteligenta consta in gasirea alternativelor.

Cabinet de iridologie si fitoterapie - DALIN PLANT
Adresa: Str. Luncsoara, nr. 14, sector 2, Bucuresti(zona rond Bucur Obor)
Contact: Alin Ghinea 0727.216.630
Dana Enoiu 0727.

216.160
Pret consultatie: 30 RON

.

22 Septembrie 2014

Vizualizari: 6459

Voteaza:

Secretul lasat de Dumnezeu in Om: Irisul 4.00 / 5 din 4 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE