Terapia cu vitamina B17 - O reusita in Romania

Terapia cu vitamina B17 - O reusita in Romania Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

Cancerul, una dintre bolile de temut ale secolului, va ajunge sa afecteze peste 19 de milioane de persoane, la nivel mondial, pana in anul 2024, potrivit estimarilor facute de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Un remediu recomandat pentru sustinerea sistemului imunitar contra bolilor grave este Onconovical, un produs natural, pe baza de Vitamina B17, dar si alte ingrediente.

De fapt vitamina B17 se gaseste din plin in samburii de caise, care intra in compozitia Onconovical. Aceasta vitamina are un rol benefic in protectia organismului. De asemenea, aceasta vitamina contine amigdalina, substanta care ajuta in terapia impotriva afectiunilor grave, prin intarirea sistemului imunitar. Totodata, este important de stiut ca amigdalina ajuta la uciderea celulelor haotice, fara sa le afecteze si pe cele sanatoase.

Vitamina B17 reprezinta unul dintre cele mai cunoscute tratamente naturale care ajuta bolnavii cu afectiuni grave. Este usor de utilizat si foarte eficienta, mai ales daca este combinata cu o dieta sanatoasa. In Onconovical exista cantitatea optima de vitamina B17 (Laetrile) pentru a lupta impotriva bolilor grave.

Administrarea zilnica de Onconovical scade semnificativ probabilitatea celulelor nocive de a se dezvolta in special la nivelul cavitatii bucale, dar si in esofag si in laringe.

Onconovical este un produs 100% natural, obtinut dintr-o combinatie de plante eficiente, pe care chinezii le foloseau ca remediu pentru tratarea inflamatiilor din corp, dar si a bolilor grave mamare cu multi ani in urma. Astfel, in afara de vitamina B17, Onconovical, contine extracte care provin de la alte plante cu proprietati antitumorale inca in studiu. Este vorba despre usturoi, recunoscut pentru faptul ca ajuta la distrugerea celulelor haotice. Institutul National de Cercetare a Cancerului a aratat ca usturoiul poate reduce rata de inmultire a celulelor negative, incetinind raspandirea inflamatiilor maligne in corpul uman. Potrivit cercetarilor realizate pe animale, usturoiul a contribuit la distrugerea celulelor nocive din plamani, stomac, esofag si din colon.

Onconovical contine si vasc, un ingredient nelipsit din multe terapii alternative care au dat rezultate contra bolilor grave. Polenul, un alt ingredient folosit in acest produs are puternice proprietati anti boli grave, datorita proprietatilor antitumorale si antioxidante. La aceste ingrediente se mai adauga curcuma, sparanghel, orzul verde, dar si pepenele galben amar. Despre iarba de orz exista dovezi ca poate sa scada riscul aparitiei bolilor grave de colon si ca are puterea de a reduce inflamatiile din corp.

Cum actioneaza in procesul de refacere a organismului

Onconovical este un produs natural, care are atat proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice, cat si cu proprietati antiinflamatoare.

De asemenea, este demonstrat stiintific ca acest produs contine ingrediente care ar putea reduce colesterolul "rau" si creste colesterolul "bun", prevenind astfel aparitia bolilor de inima. Este si un bun stimulant al circulatiei sangelui si poate sa previna formarea celulelor adipoase in corp.

Acest supliment alimentar are puterea de a inhiba COX-2, care este o enzima raspunzatoare de inflamatia negativa, despre care se stie ca poate sa duca la aparitia afectiunilor celulare. De asemenea, impiedica epitelialele (polypeptide care stimuleaza o noua alimentare cu sange) sa creasca, ceea ce inseamna ca o celula nociva nu va mai avea cu ce sa se hraneasca. Celulele mor pentru ca nu mai au oxigen ca sa se hraneasca. Asadar, Onconovical este recomandat si pentru ca are puterea de a oferi protectie si de a nu lasa sa se raspandeasca celulele.

Un alt rol important al acestui supliment il reprezinta capacitatea lui de a suprima celulele mari de limfom cu B: aceste celule reprezinta cel mai frecvent motiv pentru declansarea de limfom non-Hodgkin.

La ce mai este util Onconovical:
- reduce durererile, inducand rapid o stare de bine;
- este benefic atat contra nodulilor, cat si impotriva dezechilibrelor hormonale si infertilitatii;
- este adjuvant in reglarea glicemiei;
- reduce riscul aparitiei maladiei Alzheimer;
- ajuta si in procesul de detoxifiere.

Mai multe detalii pe www.onconovical.ro sau la telefon 0723.269.701

Articol sponsorizat

08 Martie 2019

Vizualizari: 1674

Voteaza:

Terapia cu vitamina B17 - O reusita in Romania 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE