Tinerii au nevoie de lentile de contact Air Optix Aqua

Tinerii au nevoie de lentile de contact Air Optix Aqua Mareste imaginea.

Tinerii si problemele de vedere

Tot mai multi tineri au probleme privind acuitatea vizuala, deoarece petrec foarte mult timp in fata calculatorului personal, care emite o cantitate foarte mare de radiatii, ce forteaza ochiul si strica vederea. Acestia merg la medic cu dureri de ochi si se plang ca nu vad foarte bine la distanta. La acest defect de vedere, singura solutie o reprezinta prescrierea unor dioptrii, iar pacientul are posibilitatea de a alege intre ochelari si lentile de contact, iar cele ce folosesc tehnologia Air Optix Aqua sunt o alternativa viabila si placuta.

Produsul este recomandat celor ce se confrunta cu o miopie accentuata, deoarece lentilele foarte groase sunt usor vizibile si creeaza impresia de ceva inestetic.

Mai multe detalii despre lentilele de contact Air Optix Aqua

Inventia ce a revoluationat lume medicala si, in special, industria oftalmologica, Air Optix Aqua permite sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale, conferind o senzatie de sanatate si naturalete pe tot parcursul zilei. Senzatia de confort este sporita si de sistemul unic care aduce un triplu beneficiu, si anume: lubrifiaza, prin intermediul unui agent de hidratare care face purtarea accesoriilor aproape imperceptibila, mentine umiditatea la nivelul ochilor, impiedicand uscarea lentilelor pe parcursul intregii zile si pastreaza relaxarea acestora in fiecare zi, datorita suprafetei ultra fine, dispusa pe mai multe niveluri, conceputa special pentru a fi rezistenta la depunerile de praf si care le face sa fie extrem de prietenoase si accesibile la purtare.

Potrivit opiniile si indicatiilor medicilor oftalmologi, caracteristicile principale ale lentilelor de contact Air Optix Aqua, transmisibilitatea de oxigen foarte mare si capacitatea de mentinere a preveni deshidratarea pentru o perioada indelungata, le fac alegerea ideala pentru persoanele care sufera de afectiunea ochilor uscati, sau pentru cei care stau mult in medii ventilate sau in fata calculatoarelor.

Acestea au o nuanta de albastru deschis, in vederea asigurarii unei manevrari cat mai usoare, iar folosirea lor este posibila atat pe timpul zilei, cat si pe perioada de pana la 6 nopti pe luna. Ele se pot indeparta foarte rapid si se curata prin utilizarea unei solutii speciale si se pastreaza intr-un recipient conceput pentru ele.

Cine ar trebui sa le utilizeze?
Lentilele de contact Air Optix Aqua sunt ideale oricarei persoane care utilizeaza un asemenea accesoriu pret de cel putin10 ore pe zi, dar si acelora care, din cauza oboselii accentuate, adorm inainte de indepartarea lor de la ochi. Avantajul major al utilizarii marcii este reprezentat de faptul ca nu produc iritarea ochilor, nici macar atunci cand sunt purtate pentru mai mult timp sau cand se sta in fata calculatorului. De asemenea, sunt destinate si subiectilor care stau in conditii de fum sau in incaperi uscate ori cu aer conditionat si se plang de senzatia de uscaciune a ochilor.
 

22 Septembrie 2016

Vizualizari: 977

Voteaza:

Tinerii au nevoie de lentile de contact Air Optix Aqua 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE