Tratament naturist pentru cancer - Canticer

Tratament naturist pentru cancer - Canticer Mareste imaginea.

Tratament pentru cancer care sa distruga acele celule canceroase menite sa instaleze tumori trebuie atent selectat. Desi sunt multe produse eficiente in aceasta directie, tratamentele naturiste trebuie personalizate.

Specialistii nostri in Nutrite si Medicina Tradionala Chineza, de la Centru TCM - Medicinas - din Austria, recomanda ca la inceperea unui tratament naturist sa se ia in calcul urmatoarele aspecte.

1. Diagnosticul exact si complicatiile ce au rezultat in urma diagnosticului

2. Daca a fost facuta operatie sau nu. Cei care au extirpat tumora, sau altfel de interventie chirurgicala au un risc mai ridicat de scadere a imunitatii imediat dupa operatie. Trebuie o selectie atenta la ce tratament este recomandat in cazul fiecarui pacient.

3. Tratamentul urmat in prezent. Pentru nutritionisti conteaza foarte mult sa stie ce substante chimice sunt administrate . Chimioterapia si Radioterapia pot face deseori mai mult rau decat bine si nu toate produsele naturiste sunt indicate in paralel. Produse precum Canticer, Lifenrg si altele pot fi administrate fara nici un fel odata cu aceste substante alopate deoarece ele au fost create de medici renumiti din China in ideea de a se ajuta impreuna.Cel mai bune rezultate au fost inregistrate la pachete de tratament ce contineau Canticer , Lifenrg, Canticer Plus, Megamin Activ, produse din Gama Panactive ce le puteti gasi in sectiunea PLAFAR BIO - TRATAMENTE CANCER

dar este recomandat sa solicitati tratamente personalizate in functie de diagnostic pentru a avea rezultate optime impreuna cu ceea ce urmati in prezent, fie ca e
chimic sau naturist.

4. Varsta pacientului - lucru deosebit de important, deoarece metabolismul pe diferite categorii de varste este diferit. De aici si rezultatele pozitive in organism odata cu inceperea tratamentului naturist pentru cancer.

5. Informatii legate de antecedente medicale in familie. Daca unul din membri a avut cancer este foarte important de mentionat deoarece unele tratamente naturiste au rol pozitiv de a influenta structura ADN-ului printr-un proces unic de reglare energetica.

6. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre schema completa si personalizata pentru fiecare tip de cancer, sau un tratament individualizat puteti completa aici formularul de pacienti de mai jos sau sunati la 0723.269.701 pentru mai multe informatii.

https://detoxamin.info/contacteaza-echipa-medicala/

 

05 August 2016

Vizualizari: 4003

Voteaza:

Tratament naturist pentru cancer - Canticer 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • chirila nicoletaPostat la 2017-08-15 00:43

    tatal meu a luat canticer impotriva unui cancer de stomac cu metastaza 4 foarte avansata boala nu am reusit sa luam decat o cutie de canticer si cat de cat se cunosteau ameliorari ne-a fost recomandat canticer + vitamina b 17 foarta buna combinatia dar din pacate boala a fost mai rapida si nu am mai putut face nimic acum am ramas cu 5 cutii canticer si 3 de vitamina b 17 care incercam sa le dam la cineva care are nevoie contactati pe mail gl24can@yahoo.com

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE