Vitamina B17 - un remediu pe care multi il doresc

Vitamina B17 - un remediu pe care multi il doresc Mareste imaginea.

VITAMINA B17, TRATAMENTUL MIRACULOS

FORMULA UNICA CU VITAMINA B17 SI INGREDIENTE DE EXCEPTIE

Onconovical este un medicament 100 la suta natural CU CONTINUT RIDICAT DE VITAMINA B17, ce este folosit de medici din toate colturile lumiipentru refacerea organismului. Realizat din 19 plante si substante active, intre care pulbere de samburi de caisa , pulbere de bulbi de usturoi, pulbere de ramuri de vasc, pulbere de polen sau otet de kombucha, Onconovical este un supliment natural, ce ajuta organismul sa se refaca, intrucat reduce semnificativ sansele celulelor rele sa se dezvolte.

Cu un continut 100 la suta natural, din plante, Onconovical este un medicament bazat, in principal, pe decocturi chineze si plante aromatice occidentale, ce au ca rol imbunatatirea sanatatii intregului organism. Mai mult de atat, acest medicament revolutionar contine anumite plante aromatice, care au fost folosite de chinezi in hiperplazie de san, noduli, inflamatie de orice fel, fibrochistica sanului, de plamani, de sani, de stomac.

Onconovical este un produs revolutionar folosit in tratarea afectiunile celulare de orice tip, avand ca rol ameliorarea durerilor din orice zona a corpului, oferind, astfel, o senzatie de bine. De asemenea, trateaza nodulii care sunt, de cele mai multe ori, mobili si durerosi, dezechilibre hormonale, infertilitate, glande inflamate. Printre simptomele ce pot fi ameliorate de acest medicament naturist se numara si prevenirea si tratarea tuturor tipurilor de afectiuni grave si, in plus, este un adjuvant in reglarea glicemiei. Mai mult de atat, Onconovical este un produs natural antibacterian, anti-viral, anti-fungic si anti-inflamator, ce are rol de a reduce colesterolul rau LDL si de a creste HDL (colesterol bun), de a stimula productia de celule ce imbunatateste imunitatea, de a detoxifia sangele, de a preveni ateroscleroza, de a reduce tensiunea arteriala. In plus, imbunatateste fluxul de sange si reduce riscul de formare a cheagurilor ce duc la infarct miocardic si accident vascular cerebral. De asemenea, reduce riscul de boli grave, precum boli de inima, diabet, Alzheimer ori alte forme de afectiuni grave.

Onconovical este eficient in ameliorarea simptomelor enumerate mai sus inca din stadiul incipient de aparitie. In plus, are un rol important in imbunatatirea sistemului imunitar si nu are efecte secundare cunoscute. Mai mult de atat, acest produs sprijina nu doar mecanismele proprii de detoxifiere a organismului, ci in acelasi timp le imbunatateste si le potenteaza, avand un sistem de actiune tripla, ce functioneaza in tractul gastro-intestinal, ficat si sistemul circulator, unde o multime de metale grele se depun.

Ce contine Onconovical:
• pulbere din samburi de Cais (Prunus armeniaca) cu continut ridicat de vitamina B17
• pulbere din bulbi de Usturoi (Allium sativum)
• pulbere din ramuri de Vasc (Viscum album)
• pulbere de polen
• otet de kombucha#
• maltodextrina
• apa
• Hypromeloza (capsula) – realizata din orez si naturala 100% cu efect terapeutic – 95 mg
• Pulbere din radacina de Turmeric (Curcuma longa) – 50 mg
• Pulbere din radacina de Astragalus (Astragalus membranaceus) – 40 mg
• Pulbere din iarba de Orz-verde (Hordeum vulgare) – 30 mg
• Pulbere de extract din fruct de Castravete-amar (Momordica charantia) – 30 mg
• Pulbere de Reishi (Ganoderma lucidum) – 30 mg
• Pulbere din extract din fructe de Aronia (Aronia melanocarpa)– 30 mg
• Pulbere de Cactus (Opuntia ficus-indica) – 20 mg
• Otet de Kombucha – apa purificata, zahar, cultura de kombucha, otet de mere, pulbere din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis), pulbere din radacina de Ghimber (Zingiber officinalis), pulbere din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), pulbere din frunze de Busuioc (Ocimum basilicum), pulbere din fructe de Ardei-iute (Capsicum annuum).

Mod de utilizare:
3 capsule X 3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inaintea mesei.
Tratament 100 % natural ce trebuie urmat minim 6 -12 luni pentru rezultate optime. Disponibil in farmaciile Catena din toata tara dar si in magazinele naturiste.

Mai mult detalii pe https://www.onconovical.ro sau la Tel. 0723.269.701

Articol sponsorizat


 

Pe aceeaşi temă

08 Martie 2019

Vizualizari: 1826

Voteaza:

Vitamina B17 - un remediu pe care multi il doresc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE