Alte doua tabere pentru tineri organizate de centrul de Misiune si Tineret al Arhiepiscopiei de Alba Iulia

Luni, 16 august, ora 9,00, isi vor deschide portile inca doua tabere de tineret, pe care Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia le organizeaza pentru tinerii din Eparhia noastra. Ele se vor desfasura la Centrul de Agrement de la Poiana Vadului si la Centrul International de Tineret de la Cetea. Coordonatorii taberelor sunt Pr. Buftea Ioan – tabara de la Poiana Vadului si Pr. Cucui Ilie - Centrul International de tineret de la Cetea.

Programul include rugaciunea de dimineata si de seara, discutii pe teme diverse, ateliere de lucru, seria de concursuri si intreceri sportive cunoscuta sub numele „Olimpiada Sfinteniei”, jocuri de auto-cunoastere si de comunicare, drumetii si foc de tabara. In aceste doua tabere vor participa aproximativ 70 de tineri, carora, in saptamâna 16-21 august, Arhiepiscopia de Alba Iulia le va oferi o modalitate frumoasa si inedita de petrecere a ultimei parti din vacanta de vara.

In saptamana urmatoare, 23 – 28 august, se vor desfasura alte doua tabere de tineret, cu participarea membrilor si simpatizantilor Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani – A.S.C.O.R. – Filiala Alba Iulia.

Pr. Florin Croitoru,
Directorul Centrului de Misiune si Tineret
al Arhiepiscopie Ortodoxe de Alba Iulia

Sursa: Radio Reintregirea

.

15 August 2010

Vizualizari: 903

Voteaza:

Alte doua tabere pentru tineri organizate de centrul de Misiune si Tineret al Arhiepiscopiei de Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE