Arhiepiscopia Ortodoxa ajuta 16 persoane cu handicap locomotor oferind fotolii rulante


Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia, prin intermediul Biroului de Asistenta Sociala si Consiliere a persoanelor cu Dizabilitati Locomotorii, va dona 16 carucioare pentru persoane cu handicap locomotor din judetul Alba. Gabriela Muresan, coordonatoarea acestui nou birou ne-a informat ca fotoliile rulante au fost primite de la Centrul si Clubul Sportiv al Handicapatilor "LAMONT" din Cluj-Napoca in urma unei solicitari facute de arhiepiscopie. Din totalul de 400 de persoane cu handicap locomotor 200 se incadreaza in grupa celor cu handicap locomotor greu-deplasabil pana la utilizatori de fotoliu rulant. Din aceste 200 de persoane, 16 au solicitat carucioare adaptate pentru strada.


Vineri, 15 iunie 2007, au fost aduse de la Cluj-Napoca 11 carucioare, restul de 5 urmand sa fie aduse saptamana viitoare.


O parte dintre beneficiarii acestor fotolii rulante au participat sambata, 16 iunie 2007, la un pelerinaj organizat de Arhiepiscopie in parteneriat cu Primaria Municipiului Alba Iulia, la Manastirea Ramet.  

17 Iunie 2007

Vizualizari: 1664

Voteaza:

Arhiepiscopia Ortodoxa ajuta 16 persoane cu handicap locomotor oferind fotolii rulante 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.RETELE SOCIALE