Astazi, 21 mai, va avea loc cea de-a patra dezbatere publica din cadrul proiectului - Acasa, in Europa


Astazi, 21 mai 2007, la Posaga de Sus, din judetul Alba, se va organiza cea de-a patra dezbatere publica pe tema "Ce va fi altfel la noi in sat dupa integrarea in Uniunea Europeana" si va avea loc inaugurarea celui de-al patrulea Punct de informare europeana din cadrul proiectului "Acasa, in Europa !". Proiectul a fost finantat de Reprezentanta Comisiei Europene in cadrul programului Fondul Europa, linia de buget 22.02.10.

Parteneri in cadrul proiectului sunt Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia, Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia si Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia, prin Facultatea de Teologie Ortodoxa.



Manifestarea se va desfasura in localitatea Posaga de Sus dup terminarea Sfintei Liturghii.

Va reamintim faptul ca pana in prezent s-au mai desfasurat in cadrul acestui proiect inca trei dezbateri publice: la Almasu Mare, Valea Lunga si Tarsa, iar in paralel au mai avut loc si alte 5 dezbateri publice cu studentii de la Facultatea de Teologie din Alba Iulia.

Proiectul se adreseaza in special preotilor si cadrelor didactice din 10 comunitati rurale izolate din judetul Alba - Almasu Mare, Valea Lunga, Vama Seaca, Cib, Capalna, Tarsa, Bucerdea Granoasa, Posaga de Sus, Izvorul Ampoiului, Rosia de Secas -, dar si studentilor teologi din anul terminal. Scopul proiectului este promovarea informatiei europene adaptate nevoilor normative si resimtite de catre localnici pentru a stimula utilizarea acesteia in aplicatii concrete.

Grupurile tinta ale proiectului sunt: 10 preoti parohi din comunitati rurale izolate, 10 cadre didactice din aceleasi comunitati si 100 de studenti la Facultatea de Teologie Pastorala a "Universitatii 1 Decembrie 1918" Alba Iulia.

 

.

22 Mai 2007

Vizualizari: 2181

Voteaza:

Astazi, 21 mai, va avea loc cea de-a patra dezbatere publica din cadrul proiectului - Acasa, in Europa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE