Incep Serile duhovnicesti organizate de ASCOR Alba Iulia in Postul Craciunului

Joi, 19 noiembrie 2009, in aula Dumitru Staniloae a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia va avea loc prima intalnire duhovniceasca din Postul inchinat Nasterii Domnului organizata de filiala ASCOR Alba Iulia. Studentii albaiulieni vor fi gazdele editurii Predania care va lansa cartea „Prin fereastra temnitei” a sfantului Nicolae Velimirovici, Episcopul Ohridei si Jicei si tot atunci se va viziona filmul despre viata Sfantului Nicolae Velimirovici. Vor mai fi prezentate si alte carti semnate de acelasi sfant contemporan: Ganduri despre bine si rau, Simboluri si semne, Talcuire la Tatal nostru, Cele patru asezaminte ale Sfantului Naum al Ohridei si Mai presus de Rasarit si Occident (VIII Cugetari).

Intalnirea va avea loc joi, 19 noiembrie 2009, de la ora 18.00 in Aula Dumitru Staniloae a Facultatii de Teologiei Ortodoxa din Alba Iulia, iar intrarea este libera.


In cadrul conferintelor duhovnicesti din acest post ASCOR Alba Iulia va invita parinti duhovnicesti din eparhia noastra dar si din tara, care vor aborda teme de mare actualitate si de interes general.

Sursa: Radio Reintregirea

.

16 Noiembrie 2009

Vizualizari: 470

Voteaza:

Incep Serile duhovnicesti organizate de ASCOR Alba Iulia in Postul Craciunului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE