La Zlatna se va inaugura Centrul Comunitar de Servicii Socio - medicale Sfantul Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon

 

In prag de sarbatori, grija si sprijinul pentru cei varstnici nu conteneste sa-si faca aparitia. Luni, 18 decembrie 2006, ora 13,00, la Zlatna se inaugureaza Centrul Comunitar de Servicii Socio - medicale "Sfantul Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon".


Centrul s-a infiintat cu sprijinul de Ministerului Economiei si Comertului si al Agentiei Nationale de Dezvoltare a Zonelor Miniere prin Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in cadrul Schemei de dezvoltare Sociala a Comunitatilor Miniere. Proiectul s-a desfasurat in perioada 27.06.

2005 - 25.10.2006.


Centrul Comunitar de Servicii Socio-Medicale "Sf. Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon" Zlatna, are ca obiectiv sprijinirea si reintegrarea sociala a 55 de persoane varstnice, sarace, bolnave si dependente fizic din orasul Zlatna, precum si prevenirea institutionalizarii in azile sau internarii in spitale a acestora.


Centrul este structurat pe 2 componente:


Centrul de zi pentru varstnici pentru 20 beneficiari;


Serviciul de ingrijire la domiciliu a persoanelor varstnice pentru 35 beneficiari


Serviciile centrului sunt structurate pe 2 (doua) module: 1 modul de servicii sociale si 1 modul de servicii medicale.


Parteneri in cadrul acestui proiect sunt: Primaria Zlatna, Consiliul Judetean Alba - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba, Asociatia Filantropia Ortodoxa, Arhiepiscopia Ortodoxa Romana Alba Iulia - Parohia Ortodoxa Zlatna 2 si Fundatia Poliana Alba Iulia.


La inaugurare vor participa: IPS Andrei, oficialitati locale si judetene, beneficiari si alti invitati.
Sarbatoarea Nasterii Domnului sa aduca multa bucurie tuturor celor care au depus eforturi si au adus un sprijin substantial pentru infiintarea acestui asezamant.

.

18 Decembrie 2006

Vizualizari: 2618

Voteaza:

La Zlatna se va inaugura Centrul Comunitar de Servicii Socio - medicale Sfantul Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE