Martisor din carucior - expozitie cu vanzare

Centrul Pilot pentru persoane cu dizabilitati Sfantul Meletie, al Asociatiei Filantropia Ortodoxa Alba Iulia, organizeaza in perioada 25 februarie - 1 martie 2010 o expozitie cu vanzare de martisoare. Aceasta actiune se va organiza in cadrul centului comercial Alba Mall din Alba Iulia. Martisoarele au fost confectionate manual de catre beneficiarii centrului urmand ca din veniturile obtinute sa se organizeze o excursie avand drept scop coeziunea si socializarea grupului, ne-a informat asistenta sociala Gabriela Bodea.

In cadrul Centrului Pilot Sfantul Meletie din Alba Iulia beneficiaza de serviciile sociale 25 de persoane cu handicap fizic, nevazatori si cu deficiente de auz.

In cadrul intalnirilor si activitatilor saptamanale persoanele cu handicap si-au aratat indemanarea in confectionarea acestor martisoare.

Prin aceasta expozitie comunitatea persoanelor cu dizabilitati Alba doreste sa arate societatii civile si comunitati locale faptul ca si ei sunt ca noi si se pot bucura de orice e frumos si bun.

Asezamantul a luat fiinta prin intermediul proiectului „Centrul pilot pentru Persoane cu dizabilitati Alba depus de Serviciul Public de Asistenta Sociala (SPAS) din subordinea Consiliului Local Alba Iulia, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Alba (DGASPC) si Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia, care a preluat la 1 decembrie 2009 administrarea centrului.

Sursa: Radio Reintregirea

.

25 Februarie 2010

Vizualizari: 667

Voteaza:

Martisor din carucior - expozitie cu vanzare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE