Prea Sfintitul Ioan Mihaltan va fi inmormantat astazi, in localitatea Ohaba, jud. Alba


Prea Sfintitul Ioan Mihaltan va fi inmormantat astazi, in localitatea Ohaba, jud. Alba

 

Prea Sfintitul Parinte Ioan Mihaltan, episcopul Oradiei, Bihorului si Salajului intre anii 1992-2007, a trecut la Domnul in dimineata zilei de 17 martie a. c. si va fi inmormantat astazi, in localitatea natala, Ohaba, slujba de inmormantare incepand la ora 12.00.


Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de ierarhi si preoti si va fi transmisa in direct de Radio Reintregirea. Alaturi de ierarhul nostru, Inalt Prea Sfintitul Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei, si-au mai anuntat prezenta si Inalt Prea Sfintitul Bartolomeu, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, Inalt Prea Sfintitul Teofan, Mitropolit al Olteniei si Mitropolit ales al Moldovei si Bucovinei, Prea Sfintitul Sofronie, Episcopul Oradiei si Bihorului, Prea Sfintitul Iustinian, Episcopul Maramuresului, Prea Sfintitul Iustin, Arhiereu vicar al Episcopiei Maramuresului, Prea Sfintitul Vasile, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului si Prea Sfintitul Petroniu, Episcop ales al Salajului.


Model de adevarata slujire si chip luminos al pastorului care isi dedica intreaga fiinta pentru slujirea credinciosilor sai, Prea Sfintitul Ioan Mihaltan a fost un om al smereniei si un slujitor devotat al Bisericii lui Hristos, trecerea sa la Domnul fiind o mare pierdere pentru intreaga Biserica Ortodoxa Romana.

 

.

19 Martie 2008

Vizualizari: 959

Voteaza:

Prea Sfintitul Ioan Mihaltan va fi inmormantat astazi, in localitatea Ohaba, jud. Alba 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE