Seara duhovniceasca inchinata Parintelui Teofil Paraian

Duminica, 7 martie 2010, la biserica Sfantul Nectarie din Ocna Mures va avea loc o seara duhovniceasca inchinata Parintelui Teofil Paraian.

De la ora 15.30 se va oficia Taina Sfantului Maslu, iar in continuare Parintele Sabin Voda si Jan Nicolae vor prezenta viata si invatatura Parintelui Teofil Paraian – Parintele bucuriei. Seara duhovniceasca va cuprinde si vizionarea unor imagini cu chipul Parintelui Teofil de la tinerete pana la batranete, lansarea cartii: „In memoriam Parintele Teofil Paraian. Intalniri cu oameni iubitori de Dumnezeu”, ce cuprinde convorbiri realizate de Parintele Sabin Voda cu Parintele Teofil Paraian si despre Parintele Teofil Paraian.

Cartea are atasat si un CD in format mp3 ce cuprinde transcrierea tuturor interviurilor si marturiilor din carte. Acesta este cea de-a doua carte a Parintelui Teofil Paraian care are si CD, prima fiind „Fereste-te de rau si fa bine”, aparuta anul trecut tot la editura Reintregirea.

Tot atunci se vor prezenta un CD audio cu rugaciuni si poezii rostite de Parintele Teofil, intitulat: „Sa ne rugam cu Parintele Teofil”, un pliant intitulat: „Arhimandritul Teofil - Parintele bucuriei” ce cuprinde programul de viata duhovniceasca si scara fericirii propuse de Parintele Teofil si cele mai cunoscute maxime duhovnicesti ale Parintelui. La final va avea loc si prezentarea filmului documentar „Parintele Arsenie Boca – Sfantul Ardealului”, cu marturii ale Parintelui Teofil si ale altor parinti duhovnicesti despre viata Parintelui Arsenie Boca.

Sursa: Radio Reintregirea

.

06 Martie 2010

Vizualizari: 806

Voteaza:

Seara duhovniceasca inchinata Parintelui Teofil Paraian 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE