Comunicat de presa -Tabara de vara Vatra Dornei


Comunicat de presa

In perioada cuprinsa intre 23-31 august 2008, se va organiza Tabara de vara Vatra Dornei, ai carei beneficiari sunt copiii aflati in plasament la Asociatia Fair Play din Constanta.

Tabara va avea loc la Manastirea "Acoperamantul Maicii Domnului", situata in Comuna Dorna Arini, in imediata apropiere a Statiunii Vatra Dornei, intr-un loc in care pitorescul se imbina cu spiritualul, dand nastere unei atmosfere de basm, la poalele Barnetului.

Actiunea s-a putut realiza cu sprijinul IPS Sale Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a oferit cazare gratuita pe durata mai sus mentionata, al Consiliului Judetean Constanta, care a facilitat legatura cu Directia de Protectie a Copilului si a oferit gratuit transportul cu autocarul aferent pe toata perioada desfasurarii taberei, precum si al diversilor sponsori, care au facut posibila aceasta actiune, dintre care amintim S.C. Petromar SA, SC Socep SA si Viata Luminoasa.

Plecarea copiilor in tabara va avea loc in ziua de Sambata, 23 august 2008, la ora 6:00 dimineata, din fata Asociatiei Fair Play Constanta.

Biroul de Comunicare si Relatii Mass-media - Arhiepiscopia Tomisului

.

22 August 2008

Vizualizari: 885

Voteaza:

Comunicat de presa -Tabara de vara Vatra Dornei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE