COMUNICAT DE PRESA



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESA


            In ziua de 30 septembrie a.c., intre orele 10.30-13.00, Grupul de Initiativa pentru Promovarea Imaginii Romaniei, constituit din mai multe organizatii non-guvernamentale de tineret, organizeaza la Palatul Patriarhiei dezbaterea Biserica si imaginea Romaniei - identitate religioasa si identitate nationala in contextul integrarii europene.

 

            Intre temele propuse spre dezbatere de catre organizatori mentionam: Biserica si imaginea Romaniei, Contributia ortodoxiei in promovarea imaginii Romaniei, Biserica - factor important de stabilitate sociala, Educatia religioasa a tinerilor - necesitate sau imperativ in promovarea imaginii de tara, Rolul credintei religioase in structurarea personalitatii tinerilor, Internet si ccredinta.     

            Scopul proiectului, care se inscrie in seria de manifestari dedicate imaginii Romanei si brand-ului de tara, este urmatorul: in contextul integrarii in Uniunea Europeana, in care diversitatea este un cumul de valori nationale, Romania trebuie sa-si contrureze identitatea si sa-si promoveze simbolurile astfel incat tinerii sa comunice un mesaj pozitiv despre tara si despre spiritul romanesc pe toate canalele disponibile. La dezbatere participa reprezentanti ai autoritatilor centrale, ai unor organizatii non-guvernamentale de tineret, tineri membri ai partidelor politice, jurnalisti etc. 

            Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Patriarhiei Romane, Ministerului Culturii si Cultelor, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Core Target Media.

 

BIROUL DE PRESA SI COMUNICATII

AL PATRIARHIEI ROMANE

.

29 Septembrie 2005

Vizualizari: 841

Voteaza:

COMUNICAT DE PRESA 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE