1 iunie - Ziua copilului

MANIFESTARI CULTURAL-RELIGIOASE SI SOCIAL-FILANTROPICE PRILEJUITE DE ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR

In data de 1 iunie 2010 Episcopia Giurgiului, Cu binecuvantare Preasfintitului Parunte Ambrozie, prin Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret "Sfantul Ioan Valahul", organizeaza o serie de manifestari social-filantropice si cultural-religioase prilejuite de ziua internationala a copiilor. Activitatile dedicate tinerilor au ca scop educarea in spiritul iubirii, prieteniei si bunei intelegeri intre copiii. Organizatorii ii invita pe toti, de la mic la mare de a lua parte si la un concert extraordinar.

Programul in cinstea tuturor copiilor incepe la Catedrala Episcopala din Giurgiu prin Sfanta Liturghie numita si "Liturghia copiilor", ce va fi oficiata de catre Preasfintitul Parinte Dr. Ambrozie Episcopul Giurgiului. La ora 12 se va desfasura in Catedrala Episcopala "Adormirea Maicii Domnului„ ,"Sfantul Mare Mucenic Gheorghe„ concertul extraordidar al copiilor.

Intre orele 15-21 copiii de toate varstele sunt invitati a lua parte la Ziua Portilor Deschise din Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret Sfantul Ioan Valahul.
VA ASTEPTAM CU DRAG!

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 655

Voteaza:

1 iunie - Ziua copilului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE