250 de tineri participanti la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din toata lumea s-au rugat la biserica Iancu Vechi-Matasari

250 de tineri din județele Caraș-Severin, Constanța, Olt și Suceava, participanți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea (București, 1-4 septembrie 2016) au participat la rugăciunea de dimineață oficiată la biserica Iancu Vechi-Mătăsari.

Rugăciunea de dimineață a fost oficiată de preoții slujitori de la biserica Iancu Vechi-Mătăsari și de la parohiile Iancu Nou-Bălăneanu, Sfântul Mare Mucenic Pantelimon - Foișorul de foc, Sfinții Ioachim și Ana și Popa Nan. Răspunsurile la strană au fost date de corul mixt Vox Coelestis al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari.

În timpul rugăciunii de dimineață au fost pomenite victimele cutremurului recent din Italia.

La sfârșitul rugăciunii, părintele paroh Constantin Stoica a rostit o meditatie despre importanta credinței și a valorilor evanghelice în viața tinerilor.

Fiecare tânăr participant a primit câte un pliant cu biserica Iancu Vechi-Mătăsari si o iconiță cu Sfinții Mucenici Eustație, Teopista, Agapie și Teopist, ocrotitorii parohiei. Înainte de plecarea spre Colegiul Național Mihai Viteazul, tinerii din parohie au oferit ceai și dulciuri oaspeților.

Serviciul de relații publice și activități cu tineretul al parohiei Iancu Vechi Matasari
 

02 Septembrie 2016

Vizualizari: 531

Voteaza:

250 de tineri participanti la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din toata lumea s-au rugat la biserica Iancu Vechi-Matasari 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE