Apel la implicare pentru moralitate in societatea romaneasca


Apel la implicare  pentru moralitate in societatea romaneasca

 

IN ATENTIA: tuturor credinciosilor tineri si varstnici care pot distribuii afise si invitatii in Bisericile din Bucuresti, in Duminicile: 13 si 20 aprilie, si 18 mai 2008, pentru concertul de Colinde Pascale si pentru Concertul de Muzica Religioasa Ortodoxa, organizate la Sala Palatului.

           

Persoanele care se regasesc in acest demers si doresc sa sprijine activitatile Campaniei "Pentru Moralitate si Democratie in Romania - Gandeste si Traieste Frumos" sunt rugate sa vina maine, Sambata, 12 APRILIE 2008, LA ORA 18.30, LA BISERICA POGORAREA SFANTULUI DUH DIN PARC TITAN, pentru a ne cunoaste si a primi afisele ce trebuiesc lipite Duminica 13 aprilie 2008 la Bisericile unde mergem.           

 

Biserica se afla in Parc Titan langa Statia de Metrou Titan, este Biserica de lemn cu arhitectura maramureseana. Mijloace de transport: Metrou: statia - Titan; Autobuz: 311 statia - Policlinica Titan.

 

CREDINCIOSII CARE DORESC SA NU FIE DOAR BENEFICIARI AI BISERICII, CI SI SA SPRIJINE ACEASTA INSTITUTIE DIVINO-UMANA, DIN CARE SI EI FAC PARTE, IN DEMERSUL EI SOCIAL SI CULTURAL , SUNT ASTEPTATI SA PARTICIPE LA ACTIVITATILE NOASTRE.

 

 

Concertele au Inalta Binecuvantare a Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane si sunt organizate de Asociatia Civica a Tinerilor Ortodocsi Romani -ACTOR in colaborare cu Sectorul Invatamant si Activitati cu Tineretul al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

 

Mai multe informatii privind campania  gasiti la adresa de internet: www.atitudineacrestina.wordpress.com

 

Cu dragoste frateasca in Hristos Domnul,

Bogdan Ivan,

Presedintele Asociatiei Civice a Tinerilor Ortodocsi Romani - A.C.T.O.R.

.

11 Aprilie 2008

Vizualizari: 925

Voteaza:

Apel la implicare pentru moralitate in societatea romaneasca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE