Atelier de lucru cu membrii PROIS - Sud-Est la Asezamantul Lacul Sarat, Braila

Cu binecuvantarea IPS dr. Casian Craciun, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, in data de 9 aprilie 2013, a fost organizat in cadrul asezamantului socio-medical „Sf. M. Mc. Pantelimon“ Lacul Sarat, atelierul de lucru in cadrul proiectului Forte-Formare trainica pentru parteneriat social.



La aceasta intalnire extinsa au participat reprezentantii delegati ai Arhiepiscopiei Dunarii de Jos, Federatiei Filantropia precum si din partea institutiilor partenere din cele doua judete, Galati si Braila, care fac parte din Pactele Regionale pentru ocupare si incluziune sociala Sud-Est, dintre care: Institutia Prefectului, Consiliul Judetean, Consiliul Local, Inspectoratul Scolar Judetean, AJOFM, Penitenciarul Galati, Universitatea Dunarea de Jos, si Agentia pentru dezvoltare Regionala Sud Est.

Au fost abordate subiecte de interes comun, cu primire la modalitatile de implicare prin crearea de noi parteneriate pe cele trei segmente: educational si activitati cu tineretul, cultural-patrimonial si social.

Proiectul FORTE – Formare trainica pentru parteneriat social este cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 si este implementat de Federatia Filantropia in parteneriat cu Patriarhia Romana, Instituto de Formation Integral (IFI) si SC Global Commercium Development S.R.L. Prin acest proiect se urmareste dezvoltarea capacitatii organizationale a Administratiei Patriarhale si a 9 eparhii pentru a deveni parteneri mai puternici pentru incluziunea sociala la nivel national.

Sursa: edj.ro

.

11 Aprilie 2013

Vizualizari: 442

Voteaza:

Atelier de lucru cu membrii PROIS - Sud-Est la Asezamantul Lacul Sarat, Braila 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Asezamantul Lacul Sarat

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE