Au inceput inscrierile la Masterclass-ul de Cant Bizantin, Editia a V-a

Incepand cu data de 20 aprilie 2012 este posibila inscrierea la Masterclass-ul de Cant Bizantin, Editia a V-a, care se va desfasura la Iasi intre 10-14 Iulie 2012. Este o editie cu totul speciala prin care, printr-o serie de evenimente, se vor aniversa 35 de ani de activitate a Corului Bizantin Grec si 15 ani a corului Byzantion, precum si cea de-a cincea editie a celui mai mare Eveniment de muzica bizantina din tara noastra. Vor avea loc: conferinte; in fiecare seara un nou concert; noi lansari de carti si materiale audio-video; un simpozion de muzica bizantina.

De asemenea, participantii se vor putea bucura si anul acesta de prezenta renumitilor profesori din strainatate si din tara: Maria Alexandru, Georgios Konstantinou, Lykourgos Angelopoulos, Christos Tsiamoulis, Nicolae Gheorghita, Florin Bucescu, s.a.

Evenimentul se va incheia in seara zilei de 14 Iulie printr-un concert extraordinar, in premiera nationala, sustinut de Corul Bizantin Grec condus de maestrul Lykourgos Angelopoulos.

Sursa: CrestinOrtodox.ro

.

02 Mai 2012

Vizualizari: 680

Voteaza:

Au inceput inscrierile la Masterclass-ul de Cant Bizantin, Editia a V-a 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE