Biserica ortodoxa romana se alatura Agentiei Nationale Antidrog in lupta antidrog

 

Joi, 7 decembrie a.c., orele 12.00, la sediul Parohiei Aparatorii Patriei (str. Lunca Barzesti nr.

1, sector 4), Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sector 4 - structura teritoriala a Agentiei Nationale Antidrog si Parohia Aparatorii Patriei II vor semna un protocol de colaborare. Acesta reprezinta un prim pas in implementarea in parteneriat a unui proiect de prevenire si consiliere antidrog in cadrul comunitatii locale din sectorul 4.

Proiectul isi propune sa creasca nivelul de informare cu privire la problematica consumului de droguri la nivelul comunitatii locale. In acelasi timp, se urmareste sporirea gradului de accesabilitate a serviciilor de consiliere antidrog care le dezvolta Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog sector 4.

Implicarea bisericii in lupta antidrog reprezinta unul dintre dezideratele politicii antidrog, iar in acest context parteneriatul cu Parohia Aparatorii Patriei II este menit a consolida colaborarea dintre cele doua institutii si de a deschide noi oportunitati de cooperare. Totodata, participarea la acest proiect a Parohiei Aparatorii Patriei, care este prezenta activ in viata comunitatii si militanta permanent pentru dobandirea valorilor morale si crestine si a unui stil de viata sanatos pentru enoriasii sai, va contribui substantial la sensibilizarea si constientizarea opiniei publice in ceea ce priveste riscurile consumului de droguri.

La eveniment vor participa chestor sef prof. univ. dr. Pavel Abraham, presedinte al Agentiei Nationale Antidrog, chestor Lucian Fuica - directorul general al Agentiei Nationale Antidrog, reprezentanti ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sector 4 si ai Primariei Sectorului 4, precum si o delegatie a Bisericii Catolice din Milano (Parohia Sant'Angela Merici), condusa de catre Mons. Giuseppe Bettoni.

 

Sursa: News365.ro

.

06 Decembrie 2006

Vizualizari: 2105

Voteaza:

Biserica ortodoxa romana se alatura Agentiei Nationale Antidrog in lupta antidrog 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE