Biserica Sf. Gheorghe din Toronto are nevoie de sprijin financiar

  
Parohia “Sfantul Gheorghe” din Toronto si Centrul Cultural “Dacia” de pe langa aceasta biserica au nevoie de sprijinul comunitatii de romani din localitatea canadiana pentru a putea finalizarea lucrarilor de restaurare completa.


Totodata, in acelasi stadiu de finalizare se afla si demersurile pentru extindere a cladirii pe partea de nord, lucrari care vor incepe atunci cand vor exista fondurile necesare, informeaza Alianta Romanilor Canadieni, citand un comunicat al bisericii romanesti. Parohia face apel la sprijinul financiar al romanilor din Toronto care, prin donatiile lor, pot sa contribuie in mare masura la acoperirea cheltuielilor necesare extinderii lacasului de cult. Lucrarile vor fi in valoare de peste 400.000 de dolari, pret care include si un lift pentru persoanele handicapate sau varstnice.

Donatiile se pot face direct la biserica, sau printr-un cec trimis pe adresa Saint George Romanian Orthodox Church, 247 Rosethorn Ave. Toronto, ON M6M 3K9, cu mentiunea: fondul de extindere.


Biserica a primit permisul de constructie si a angajat deja o firma de profil care sa efectueze lucrarile, Dantum Construction, care a si inceput lucrul. Persoana sau familia care va acoperi donatia completa pentru aceasta lucrare va fi considerata fondatoare, iar capela nou construita ii va purta numele. Totodata, persoana sau familia care va dona 50% din costul lucrarilor, va da numele scolii duminicale. Biserica “Sfantul Gheorghe” din Toronto il are ca paroh pe parintele Ioan Bunea, ce poate fi contactat la adresa de e-mail ibunea@rogers.com.

Toronto, Canada/Romanian Global News        

.

19 Octombrie 2005

Vizualizari: 2100

Voteaza:

Biserica Sf. Gheorghe din Toronto are nevoie de sprijin financiar 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE