Biserica 'Sfantul Epifanie' din Municipiul Buzau a fost sfintita de Inaltpreasfintitul Epifanie, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei

Credinciosii din Parohia si „Sfantul Epifanie al Ciprului”, din municipiul Buzau, se pot ruga de ieri, 9 mai, intr-un nou lacas de cult. Biserica a fost sfintita, in aceasta dimineata, de Inaltpreasfintitul Epifanie, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei. Piatra de temelie a fost pusa pe 4 iunie 2006, pe terenul donat de Chiriarhul locului.

Inaltpreasfintitul Epifanie, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei i-a indemnat pe credinciosii parohiei sa fie alaturi de parintele paroh in lucrarea de impodobire a noii biserici: „Ma bucur ca astazi participa multi credinciosi din acest oras, la sfintirea acestei Biserici. Ii povatuiesc sa il sprijine in continuare pe parintele Paul la lucrarile de impodobire a acestei biserici cu pictura noua, in tehnica fresca”, informeaza Radio TRINITAS.

Lucrarile de pictare a Bisericii „Schimbarea la Fata” si „Sfantul Epifanie al Ciprului” din Buzau vor incepe in primavara anului viitor.

Sursa: basilica.ro

.

10 Mai 2010

Vizualizari: 841

Voteaza:

Biserica 'Sfantul Epifanie' din Municipiul Buzau a fost sfintita de Inaltpreasfintitul Epifanie, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE