Carti postale si icoane cu pictura Parintelui Arsenie Boca

La Editura Episcopiei Giurgiului, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, a fost editat un set de carti postale precum si un set de icoane, infatisand pictura parintelui Arsenie Boca realizata la biserica din localitatea Draganescu, care, in data de 29 septembrie 2012, va fi resfintita de catre un sobor de ierarhi membri ai Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane. Toate fondurile rezultate din vanzarea acestora vor fi destinate sustinerii lucrarilor de constructie a Centrului pastoral-misionar "Arsenie Boca" si a Casei memoriale "Arsenie Boca".

Credinciosii le pot procura de la Magazinul de obiecte bisericesti al Episcopiei Giurgiului precum si de la pangarele manastirilor si schiturilor din eparhia noastra. De asemenea, pentru comenzi doritorii se pot adresa Magazinului de obiecte bisericesti din Sos. Bucuresti, nr.

12, Mun. Giurgiu sau la tel: 0246.214.079. De asemenea, cei care vor sa sprijine ridicarea Centrului pastoral-misionar "Arsenie Boca" si a Casei memoriale „Arsenie Boca" o pot face in contul : RO14RNCB0148009659100002, deschis la BCR, Sucursala Mihailesti; Titular cont Parohia Draganescu, CUI 14336745.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.
Pe aceeaşi temă

24 August 2012

Vizualizari: 1398

Voteaza:

Carti postale si icoane cu pictura Parintelui Arsenie Boca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE