Catedrala din Urziceni a oferit elevilor ghiozdane pline cu rechizite

Un început de an școlar binecuvântat la Școala Gimnazială I. H. Rădulescu! Catedrala din Urziceni a oferit elevilor ghiozdane pline cu rechizite!

Anul școlar, care tocmai a început, a fost încununat de multe zâmbete la Școala Gimnazială I.H. Rădulescu din Urziceni. Douăzeci și cinci de elevi cu rezultate excepționale la învățătură, dar care provin din familii cu posibilități reduse, au primit ghiozdane și rechizite.

Cu multă sârguință, atât din partea preoților care slujesc în Sfânta Catedrală, cât și a enoriașilor cu suflet mare, s-a reușit strângerea sumei de 2500 de lei. Cum este esențial ca generațiile tinere să fie susținute, toată atenția a fost îndreptată asupra copiilor premianți ai școlii. Aceștia au primit cu multă bucurie în suflet rechizitele, mai ales ca aveau atâta nevoie de ele. Totodată, în cadrul acestui eveniment, părintele protopop le-a ținut un discurs emoționant copiilor, încurajându-i să devină buni creștini, să manifeste grijă față de aproapele lor. Și, nu în ultimul rând, să dăruiască alinare celor aflați în neputință printr-o vorbă bună, printr-un zâmbet...

În mod cert, astfel de acțiuni filantropice vor mai avea loc în viitorul apropiat, având în vedere că între Școala I. H. Rădulescu și Catedrală există un parteneriat care ajută comunitatea de elevi să nu se dezică de valorile creștine.

Fie ca anul școlar care tocmai a început să fie unul luminat, binecuvântat, plin de succese pentru elevi și dascălii lor.

16 Septembrie 2015

Vizualizari: 434

Voteaza:

Catedrala din Urziceni a oferit elevilor ghiozdane pline cu rechizite 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Catedrala din Urziceni

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE