Cinci tone de alimente au ajuns la batranii din Buzau

Raspunzand indemnului campaniei lansata de catre Arhiepiscopia Tomisului, "Impreuna sa biruim viscolul", credinciosii bisericii "Sfantul Antonie cel Mare" din Constanta au adunat peste cinci tone de alimente neperisabile ce au fost trimise azilului de batrani din Ulmeni, judetul Buzau, unde sunt cazate 20 de persoane.

Cele trei masini cu ajutoare au fost insotite de catre preotul paroh Bogdan Moise si consilierii parohiali.Azilul de batrani din localitatea Ulmeni este sub administrarea preotului Mihail Milea de la parohia Sf. Sava din Buzau. O parte din alimente vor fi duse la azilul de batrani din Campeni din acelasi judet, inzapezit si fara electricitate, la care in acest moment nu se poate ajunge decat cu tractorul.

Campania "Impreuna sa biruim viscolul" se va desfasura timp de trei saptamani in toate parohiile si manastirile din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului. Fondurile banesti si produsele colectate sunt destinate ajutorarii persoanelor greu incercate de caderile masive de zapada in judetele Buzau si Vrancea.

Birou Comunicare

.

17 Februarie 2012

Vizualizari: 455

Voteaza:

Cinci tone de alimente au ajuns la batranii din Buzau 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE