Colecta pentru sinistrati in Arhiepiscopia Ramnicului

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, si cu purtarea de grija a Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Eparhiei Ramnicului, din data de 13 februarie, Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Ramnicului a initiat o colecta in toate parohiile din cele trei protopopiate ale eparhiei in scopul ajutorarii sinistratilor din judetele tarii afectati de caderile masive de zapada din ultima perioada.

„La nivelul Protopopiatului Ramnicu Valcea, colecta se desfasoara in toate bisericile din municipiu si la centrele de colectare organizate de catre Prefectura si Consiliul Judetean Valcea, cu sprijinul Primariei Ramnicu Valcea, si consta in alimente greu perisabile (apa, orez, zahar, paste fainoase, ulei, conserve, etc), imbracaminte si incaltaminte. Ajutorele sunt incarcate in camioane pe parcursul colectarii si trimise cu ajutorul autoritatilor locale in localitatile izolate din tara”, a mentionat, parintele Ion Predescu, Consilier Social-Misionar in cadrul Arhiepiscopiei Ramnicului.

Pana la ora actuala din datele Sectorului Social-Filantropic in cele trei protopopiate ale Arhiepiscopiei Ramnicului s-au strans alimente neperisabile in cantitate de 1100 kg. Colecta a debutat in ziua de 13 februarie 2012 si va dura pe toata perioada vremii nefavorabile.

Sursa: arhiram.ro

.

16 Februarie 2012

Vizualizari: 314

Voteaza:

Colecta pentru sinistrati in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE