'ColinDar cu Paula Seling', la cea de-a X-a editie

Îndrăgita cântăreaţă Paula Seling revine la Craiova luni, 5 decembrie, pentru a sprijini programele sociale ale Asociației Vasiliada, prin susținerea tradiționalului concert de colinde, „ColinDar”. Ajuns la cea de-a zecea ediție, Concertul caritabil de colinde „ColinDar cu Paula Seling” se va desfăşura, începând cu ora 19.00, la Teatrul National “Marin Sorescu” din Craiova. Anul acesta, concertul va fi deschis cu o suită de colinde bizantine si corale interpretate de Corul Facultatii de Teologie Ortodoxă din Craiova și va continua cu un moment plin de autenticitate oferit de Ansamblul “Bordeiasul” din Baia de Arama,Jud. Mehedinti.

Paula Seling va urca pe scena Teatrului Național alături de Corul mimico-gestual „Anghelos” format din copii cu deficienţe de auz de la Scoala Speciala „Sfântul Vasile”, care vor transpune în limbaj mimico-gestual o parte din colindele interpretate de îndrăgita artistă. Gazda evenimentului din acest an va fi solista de muzica populară Niculina Stoican. Fondurile obținute în urma acestui eveniment vor fi orientate catre programul de sprijin pentru persoane cu dizabilități,din cadrul Centrului “Sfanta Ecaterina”, al Asociatiei Vasiliada. Partener în organizarea acestui eveniment este Scoala Speciala “Sfântul Vasile” din Craiova. Parteneri media: TVR Craiova, Radio Kiss Fm, Radio Oltenia Craiova, Gazeta de Sud, Radio Trinitas. S-au alaturat în susținerea acestei cauze social și au devenit sponsori: Librarie.net, Cofetaria Vivien, Florăria Iris, SAS Catering.

Colaborarea Asociației Vasiliada cu Paula Seling a început încă din anul 2005 și continuă în fiecare an prin implicarea artistei în numeroase acțiuni filantropice, printre care menționăm deja tradiționalul concert caritabil “ColinDAR cu Paula Seling”. Începând cu anul 2008, Paula Seling a devenit membru de Onoare al Asociației Vasiliada, iar în decembrie 2010 a primit din partea IPS Dr. Irineu Mitropolitul Olteniei și Arhiepiscop al Craiovei, Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana, cea mai înaltă distincție oferită de Mitropolia Olteniei unui laic. Asociația Vasiliada este o organizație cu caracter creștin și social aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei și oferă de 15 ani servicii sociale mai multor categorii de persoane aflate în dificultate, precum: copii aflați în situații de risc, tineri cu dizabilități, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, șomeri sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. La începutul anului 2016, Asociaţia Vasiliada a primit premiul pentru Instituţia Anului in domeniul Asistenţei Sociale, oferit în cadrul Galei Naţionale de Excelenţă în Asistenţă Socială, organizată de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Gabriela Firu
Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

05 Decembrie 2016

Vizualizari: 504

Voteaza:

'ColinDar cu Paula Seling', la cea de-a X-a editie 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

colinde cu paula seling

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE