Concert caritabil de colinde pentru copiii orfani

Actorul si regizorul Dan Puric va fi gazda unui concert caritabil de colinde, dedicat strangerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului si Valea Screzii, organizat de Compania "Dan Puric" si Asociatia Pro Vita.

Spectacolul, care se va desfasura pe 16 decembrie, de la ora 19:30, la Sala Rapsodia din str. Lipscani, va avea in program grupurile psaltice "Horevma" de la Manastirea Turnu, judetul Prahova, si cel de la Manastirea Diaconesti, judetul Bacau, corul de copii de la Valea Plopului si corul de copii al Parohiei Jieni, judetul Olt.

Expozitie de obiecte de artizanat

In holul Salii Rapsodia vor fi organizate o expozitie cu vanzare de obiecte de artizanat realizate de copiii de la Valea Plopului si un stand de carte.

Valea Plopului si Valea Screzii sunt localitati cunoscute in Romania datorita activitatii parintelui Nicolae Tanase care, de peste doua decenii, adaposteste si are grija de copii salvati de la avort, copii abandonati in maternitate, de copii cu deficiente in curs de recuperare prin plasarea in mediu familial din sat, de copii ai strazii, de tineri alungati din orfelinate dupa implinirea varstei de 18 ani, de gravide sau mame alungate de familiile lor si ocrotite pana la rezolvarea situatiei personale.

Biletele pentru spectacolul de colinde pot fi achizitionate de la Sala Rapsodia.

Pretul unui bilet este de 25 de RON in randurile 1 - 13, si 20 de RON in restul Salii.

Se pot face rezervari telefonic, la Sala Rapsodia, la nr. 021/315.89.90.

Poti face si donatii directe la sediul de la Valea Plopului

Potrivit Agerpres, se pot face si donatii in bani direct la sediul de la Valea Plopului fie in contul bancar RO54RZBR000006001135700 Banca Raiffeisen Bank - Valenii de Munte. Informatii despre Valea Plopului si Valea Screzii se pot obtine la tel. 0741 989 024.

15 Decembrie 2010

Vizualizari: 685

Voteaza:

Concert caritabil de colinde pentru copiii orfani 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE