Concert de Colinde si Cantari Pascale

BUCURIA INVIERII ABIA A INCEPUT !

27 Aprilie - 04 Iunie Perioada Sarbatorii Pascale

Pentru a pastra cat mai mult Bucuria Invierii Domnului in inimile noastre, Asociatia Civica a Tinerilor Ortodocsi Romani - A.C.T.O.R.

si Sectorul Invatamant si Activitati cu Tineretul al Arhiepiscopiei Bucurestilor va invita la Concertul de Colinde si Cantari Pascale "Hristos a Inviat" Luni, 12 mai, de la ora 19:00 la Sala Palatului din Bucuresti.  Unde vor canta pentru dumneavoastra: Ansamblul "Balada Bucovinei", Doina Lavric, Valeria Peter Predescu, Elisabeta Ticuta si Pr. Marius Ciprian Pop.

Intrarea este libera. Pentru cei ce vor avea loc in sala, evenimentul va fi transmis si in afara salii de concert pe un ecran special, langa Sala Palatului.

Concertul este un cadou din partea asociatiei pentru toti cei interesati de valorile traditionale si spirituale ortodoxe si face parte din Campania "Pentru Moralitate si Democratie in Romania - Gandeste si Traieste Frumos"

Campania are ca scop constientizarea atat a omului cat si a institutiilor cu privire la necesitatea respectarii deopotriva a valorilor materiale, civice, morale si spirituale in demersurilor personale si sociale, indiferent cine este initiatorul: un Om, o Institutie sau o Natiune. Aceste valori se sprijina si se completeaza reciproc, respectarea lor reprezinta premisa reala pentru o dezvoltare durabila si armonioasa a societatii romanesti.

Cu dragoste frateasca in Hristos Domnul,
Ivan Bogdan
Presedinte A.C.T.O.R.

.

05 Mai 2008

Vizualizari: 2089

Voteaza:

Concert de Colinde si Cantari Pascale 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE