Concert de muzica clasica la Ateneul ”Nicolae Balanescu" din Giurgiu

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, Parohia Meletie, in colaborare cu Primaria Baneasa, Primaria Giurgiu si Centrul Cultural ”Ion Vinea”, organizeaza duminica, 31 august, ora 19.30, la Ateneul ”Nicolae Balanescu", un concert de muzica clasica.

Concertul va fi sustinut de soprana ADRIANA GHEORGHISOR, licentiata a Conservatorului de Muzica ”Luigi Cherubini” din Florenta, unde obtine apoi, in anul 2013, diploma de Master ”Cum Laude”. Pana in prezent a sustinut concerte in Anglia, Franta, Italia, Ungaria, Bulgaria si in multe oarase din Romania, urmand ca, in luna septembrie a acestui an, sa participe la una dintre cele mai importante competitii muzicale internationale "50ste International Vocalisten Concours 's-Hertogenbosch", care se va desfasura in Olanda.

Tanarul pianist Tudor Caldare, de asemenea licentiat al Conservatorului de Muzica ”Luigi Cherubini” din Florenta, vine din Republica Moldova pentru a acopania piesele muzicale si a ne incanta cu talentul sau deosebit.



Concertul are ca scop atat promovarea muzicii de calitate, cat si promovarea si sustinerea tinerelor talente, in general, si a celor locale, in special.

Concertul se va incheia cu o suita de dansuri populare executate de copiii si tinerii Ansamblului Folcloric ”Mugurel de Vlasca”.

Intrarea este libera si, pentru gratuitatea acestui concert, multumim pe acesta cale tuturor acelora care ne-au sprijinit.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.

29 August 2014

Vizualizari: 497

Voteaza:

Concert de muzica clasica la Ateneul ”Nicolae Balanescu" din Giurgiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE