Concert prepascal traditional in Episcopia Caransebesului

 Joi, 5 aprilie 2012, a avut loc cu binecuvantarea si purtarea de grija a Preasfintitului Parinte Lucian, Episcopul Caransebesului, in Sala de festivitati „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebesului, un concert prepascal de muzica psaltica si corala, organizat de Episcopia Caransebesului.

Au urcat pe scena grupul psaltic "Katharsis” al Episcopiei Caransebesului, condus de dl. Alin Buliga si Corul preotilor Episcopiei Caransebesului condus de prof. univ. dr. Dumitru Jompan. Ambele formatii muzicale au interpretat piese religioase specifice perioadei Postului Sfintelor Pasti.

Manifestarea religios-culturala s-a bucurat de prezenta intaistatatorului Eparhiei Caransebesului, Preasfintitul Parinte Lucian, a elevilor si studentilor teologi din Caransebes, a preotilor din localitate, precum si a tuturor iubitorilor de muzica religioasa.

Aceeasi manifestare de suflet a avut loc si in data de 4 aprilie 2012 in Municipiul Resita, in sala "Lira” a Liceului de Arta "Sabin Pauta” din Resita, in prezenta preotilor din localitate si a numerosi credinciosi.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

06 Aprilie 2012

Vizualizari: 623

Voteaza:

Concert prepascal traditional in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE