Conferinta la Alba Iulia: 'Taina Sfintei Fete si Sfintele Patimi ale Domnului'

Postul Pastilor este o perioada binecuvantata in care Sfanta Biserica ne cheama sa imbunatatim relatia noastra cu Dumnezeu, sa ne indreptam atentia mai mult ca de obicei inspre Mantuitorul Iisus Hristos si inspre sufletele noastre si sa simtim plenar iubirea lui Dumnezeu in inimile noastre ca sa invatam sa ne asociem cu El in orice actiune din viata.

Joi, 29 martie, periplul serilor duhovnicesti continua cu penultima conferinta duhovniceasca din Postul Mare organizata de Arhiepiscopia Ortodoxa Romana de Alba Iulia. Invitat este domnul Vasile Manea (Cluj Napoca) si va vorbi despre „Taina Sfintei Fete si Sfintele Patimi ale Domnului”.

Ca o incununare a conferintelor din cadrul serilor duhovnicesti in data de 5 aprilie: Inaltpreasfintitul Parinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, va sustine conferinta cu tema: Nascatoarea lui Hristos, Maica a durerii si a lacrimilor.

Conferintele duhovnicesti se vor desfasura in Aula Mare „Dumitru Staniloae” a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia, incepand cu ora 18.00.

Sursa: Radio Reintregirea

.
Pe aceeaşi temă

29 Martie 2012

Vizualizari: 928

Voteaza:

Conferinta la Alba Iulia: 'Taina Sfintei Fete si Sfintele Patimi ale Domnului' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE