Conferinta despre cauzele spirituale ale bolilor la Spitalul din Poiana Mare

Luni, 28 mai, profesorul universitar doctor Pavel Chirila a sustinut o conferinta la Spitalul de Psihiatrie din localitatea Poiana Mare, judetul Dolj, avand ca tema „Cauzele spirituale ale bolilor”. La eveniment au participat peste 150 de persoane, cadre medicale, preoti, monahi, pacienti si alti credinciosi.

„Conferinta s-a desfasurat cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei si a avut loc in contextul declararii anului 2012 de catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane ca « An omagial al Tainei Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor». Tema aleasa a fost interesanta nu numai pentru slujitorii Bisericii, dar mai ales pentru cadrele medicale care nu au avut posibilitatea unei asemenea abordari a cauzelor bolii in institutiile de invatamanrt medical absolvite. Nadajduim ca aceasta intalnire va aduce folos tuturor si ca vom mai avea bucuria ca domnul profesor doctor Pavel Chirila sa ni se mai alature la astfel de activitati”, a precizat parintele Tinel Dudau, preot slujitor la paraclisul unitatii medicale din Poiana Mare.

Profesorul universitar doctor Pavel Chirila este specialist in Stiinte Medicale, medic primar de medicina interna, avand supraspecializare in fitoterapie si homeopatie. In prezent este directorul Centrului Medical Naturalia din Bucuresti. Este autor sau coautor al mai multor carti, printre care “Meditatie la medicina biblica”, “Introducere in medicina pastorala” si “Teologie sociala”.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro
 

.

29 Mai 2012

Vizualizari: 721

Voteaza:

Conferinta despre cauzele spirituale ale bolilor la Spitalul din Poiana Mare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE