Conferinta duhovniceasca cu tema 'Refuzul' lui Dumnezeu! O perspectiva biblica'

Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia organizeaza marti, 27 noiembrie 2012, conferinta duhovniceasca cu tema "Refuzul" lui Dumnezeu! O perspectiva biblica", invitatul special fiind Parintele Profesor Univ. Stelian Tofana de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj Napoca.

Conferinta vine sa abordeze o tema foarte importanta, si anume relatia omului cu Dumnezeu, relatie in cadrul careia fiecare aduce si primeste ceva. Care sunt aceste contributii, drumurile deschise de om si inchise, pedagogic, de Dumnezeu, precum si atitudinea omului fata de felul in care actioneaza Dumnezeu - sunt aspecte ce vor fi lamurite in cadrul evenimentului de marti seara.

Stelian Tofana duce o puternica lupta pentru promovarea valorilor ortodoxiei si periodic sustine conferinte pe teme spirituale. Este profesor de Noul Testament la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca.

Conferinta se va desfasura astazi, 27 noiembrie, incepand cu ora 18.00, in Aula Mare a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia. Intrarea este libera.

Sursa: Parintele Florin Croitoru

Pe aceeaşi temă

27 Noiembrie 2012

Vizualizari: 253

Voteaza:

Conferinta duhovniceasca cu tema 'Refuzul' lui Dumnezeu! O perspectiva biblica' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE